Meta’nın Kazanç Raporu ile Birlikte Yapay Zeka Altcoinleri Yükselişe Geçti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meta’nın açıklamaları yapay zeka temelli kripto paralarda yükseliş getirdi.

Meta (eski adıyla Facebook) kısa süre önce bilanço raporlarını açıkladı. Söz konusu raporlarda, şirketin önemli bir gelir artışı sağlayarak büyüme sağladığı, 50 milyar dolarlık ek hisse geri alımı yapılacağı ve gelecek dönem için daha yüksek hedeflere yer vermesi dikkat çekti.

Öte yandan Meta cephesinden yapılan açıklamada, ilgi odaklarını metaverse’den yapay zekaya çevirdiklerine yer verildi. Konu hakkında açıklamada bulunan CEO Mark Zuckerberg şu ifadelere yer verdi:

Topluluğumuz ve işimiz büyümeye devam ederken iyi bir çeyrek geçirdik. Bu süreçte yapay zekayı ve metaverse’i geliştirme vizyonumuzda çok ilerleme kaydettik. Ağırlığımızı yapay zekaya kaydırırken birçok yeni fırsata da tanıklık etme şansı yakaladık.

Meta’nın açıklamalarından etkilenen başlıca kripto para projeleri arasında Render (RNDR) ve Akash Network (AKT) yer adlı. CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %4,5 yükseliş yaşayan RNDR 4,75 dolardan, AKT ise yazım esnasında %4,5 yükselişle 2,88 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Meta’nın Kazanç Raporu ile Birlikte Yapay Zeka Altcoinleri Yükselişe Geçti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!