Küresel Kripto Para Borsası Her Ay Bir Günü Kullanıcılara Ayıracak: İlk Airdrop Yapıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küresel kripto para borsası CoinEx, 23 Ocak 2024’te, bu yıldan başlamak üzere her ayın 24. gününün “CoinEx Marka Günü” olarak kutlanacağını duyurdu.

CoinEx markasının kullanıcılarla bağını güçlendirmek isteyen platform, “Marka Günü” kapsamında tüm dünyadan kullanıcılara çeşitli avantajlar ve etkinlikler sunacak.

İlk CoinEx Marka Günü, 24 Ocak’ta başladı ve bir gün sürdü. 24 saat içinde dünyanın her yerinden 10.000 kullanıcı CET airdrop etkinliğine katıldı. Böylelikle ilk Marka Günü etkinliği başarıyla gerçekleştirildi. CoinEx’in resmi web sitesinde belirtildiği üzere, “Öğren ve Kazan: 1.000.000 CET Airdrop” adlı bir etkinlik düzenlendi. CoinEx’in marka tanıtımında yer alan bilgileri öğrenip testi tamamlayan kullanıcılar rastgele CET airdrop çekilişine katılmaya hak kazandı. Bu etkinlik için katılımcı sayısı 10.000 ile sınırlı olup katılan her kullanıcı 100 CET ödül kazandı.

CoinEx Marka Günü Hakkında: 24 saati CoinEx ile Harca

CoinEx’in 24 Aralık 2017 tarihindeki kuruluşuna işaret eden 24 sayısı, marka için özel önem taşıyor. Bugün, dünyanın her bir köşesinden kullanıcıları güçlendirmeye devam eden CoinEx 7. yılına giriyor. 2024’ten başlamak üzere her ayın 24. günü “CoinEx Marka Günü” olarak adlandırılacak. CoinEx ileride her ay bu özel günü kullanıcıları ile kutlayarak aradaki bağı idrak edecek.

CoinEx Marka Günü için 24 Ocak’ta tüm dünyadan kullanıcılar sosyal medyada tartışmalara katılarak etkinliğe olan desteklerini gösterdiler. Bazı kullanıcılar CoinEx Marka Günü’nün kripto finans ve marka felsefesi gibi konularda CoinEx ile kullanıcılar arasında bir iletişim şenliğine dönüştüğünü ifade etti. CoinEx marka günü aracılığıyla, kullanıcılar CoinEx’in gelişim tarihinin yanında CoinEx’in dünyaya yaymak istediği marka değeri ve platform felsefesi hakkında daha fazla bilgi edinebilir.

CoinEx’in Temel Marka Değeri: “Önce Kullanıcı” ve Yüksek Kaliteli Projeler

CoinEx her zaman “önce kullanıcı” marka ilkesine bağlı kalmıştır. CoinEx devamlı gelişmiş, ürün ve hizmetlerini kullanıcı taleplerine ve işlem deneyimine göre güncellemiştir. CoinEx 200’den fazla ülke ve bölgede 5 milyonu aşkın kullanıcıya güvenli, profesyonel ve güvenilir kripto para işlem deneyimi sunmaya bağlıdır.

CoinEx, yüksek kaliteli ve yenilikçi projeleri aktif olarak keşfederek iyi projeleri hızlı ve kapsamlı bir şekilde listeleme prensibini takip ediyor. Varlık yönetimini kesintisiz bir şekilde geliştiren CoinEx, platformunda 800’ü aşkın kripto para birimini ve 1200’den fazla işlem çiftini destekleyerek tüm dünyadan kullanıcıların birbirinden farklı yatırım ihtiyaçlarını karşılamaktadır. CoinEx CET airdrop istasyonu etkinliğinin dışında da geçmişte çok sayıda yüksek kaliteli proje airdrop’u gerçekleştirerek kullanıcıların piyasa fırsatlarını değerlendirmesine yardımcı olmuş, kullanıcıların sevgi ve desteklerini kazanmıştır .CoinEx, gelecekte piyasanın dikkatini çeken daha fazla popüler ve yenilikçi projeyi keşfederek platform kullanıcılarına daha fazla avantaj ve etkinlik ulaştıracaktır.

CoinEx Marka Günü, markanın değerini geliştirmenin ve platformun konseptlerini iletmenin ilk küçük adımıdır. CoinEx ekosistemi genişlemeyi sürdürdükçe ve altyapısı geliştikçe CoinEx markası daha fazla anlam ve değer kazanacaktır. CoinEx, tüm dünyadan daha fazla kripto para kullanıcısının ve yeni finans yatırımcılarının CoinEx’in kesintisiz marka gelişimine şahit olmalarını ve ilerideki maddi fırsatları keşfetmek için eşlik etmelerini bekliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Küresel Kripto Para Borsası Her Ay Bir Günü Kullanıcılara Ayıracak: İlk Airdrop Yapıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!