Ethereum İçin Onay Beklentilerine Rağmen Bitcoin’in Galip Geleceği Düşünülüyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasındaki vadeli işlem verilerine göre yatırımcılar, önümüzdeki süreçte Bitcoin’in (BTC) Ethereum’dan (ETH) daha iyi performans göstermesini bekliyor.

Kripto para odaklı varlık yönetimi firması Blofin tarafından sunulan veriler, yatırımcıların Bitcoin ağırlıklı tercihini gözler önüne serdi. Vadeli işlemler piyasaları üzerinde alınan pozisyonları analiz eden Blofin cephesi, önümüzdeki süreçte Bitcoin’in Ethereum’a karşı daha iyi bir performans sergileyeceğine yönelik beklentinin daha ağır bastığını ortaya koydu.

Konu hakkında açıklamada bulunan Blofin analisti Griffin Ardern, ETH/BTC paritesindeki güçsüz yapıyı referans alarak yatırımcıların geleceğe dönük beklentisine dair önemli bir yorumda bulundu:

ETH/BTC üzerinde aşağı doğru bir eğilim devam ediyor. Bu da yatırımcıların Ethereum’un zaman geçtikçe Bitcoin’den daha zayıf performans göstermesini bekledikleri anlamına geliyor. Bu, yatırımcıların BTC’nin performansı konusunda nispeten daha yükselişte olduğunu gösteriyor.

Geçtiğimiz yıl boyunca gerçekten Bitcoin’e karşı kötü bir performans sergileyen Ethereum, özellikle spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) beklentilerinin gölgesinde kaldı. ETH/BTC paritesi 2021’den gelen bir hattın diplerinde gezinmeye devam ederken yatırımcıları henüz Bitcoin’den Ethereum’a kaydıracak önemli bir haber akışı sağlanamadı.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Bitcoin’in aksine Ethereum’u halen daha bir menkul kıymet olarak nitelendiriyor ve bu durum spot Ethereum ETF’lerinin önünde önemli bir engel olarak görülüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum İçin Onay Beklentilerine Rağmen Bitcoin’in Galip Geleceği Düşünülüyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!