Altcoin Fiyatı Son 22 Ayın Ayın Zirvesinde: Bu İki Metrik Sayesinde 20 Doları Aşabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oracle projesi Chainlink (LINK) 3 aylık bekleyişin ardından son 22 ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Geçtiğimiz yıl eylül ayında yaptığı yükseliş hamlesiyle adeta tüm kripto para piyasasına can suyu olan Chainlink, 3 aydır bekleyişin ardından sessizliğini bozdu.

LINK 2 Şubat cuma günü %5,7 yükseliş sergileyerek 18,17 dolara ulaştı. Son 22 aydır gördüğü en yüksek seviyeyi bu fiyatla kayıtlara geçiren LINK, yatırımcılarını sevindirmeyi başardı.

LINK’in yükselişini ateşleyen en önemli faktörler arasında, bir diğer oracle projesi Pyth Network (PYTH) son günlerde gösterdiği başarı ivme ve 2 Şubat günü Binance listelemesinin gerçekleşeceğine yönelik haber oldu.

Öte yandan tıpkı geçtiğimiz eylül ayında olduğunu gibi LINK’in bu son yükseliş hareketi beraberinde TOTAL3 olarak bilinen altcoin piyasa değerinin de kayda değer bir hareket sergilemesine yardımcı oldu.

Piyasa analistleri, tıpkı 5 ay önce olduğu gibi LINK’in bu hamlesinin beraberinde yeni bir altcoin yükseliş sezonu getirebileceğini düşünüyor.

Kripto para analiz platformu Santiment tarafından paylaşılan bilgilere göre Chainlink ağındaki Tüketim Yaşı (Age Consumed), kısa süre önce keskin bir yükseliş göstermişti. Sunulan verilerde LINK’in %30’luk bir yükseliş daha yaşama ihtimali doğrultusunda 20 doların üzerinde bir fiyata işaret edildi.

CoinGecko verilerine göre son 1 hafta içerisinde %26 yükseliş sergileyen LINK, yazım esnasında 17,83 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Altcoin Fiyatı Son 22 Ayın Ayın Zirvesinde: Bu İki Metrik Sayesinde 20 Doları Aşabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!