Solana Tabanlı Coinler Kripto Dünyasını Kasıp Kavuruyor! SOL Alternatifi Coinler Hangileri?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası devi Binance, pek çok büyük platform gibi en büyük DeFi işlem sağlayıcısı olan Jupiter’in kendi tokeni olan JUP tokeni listeleyeceğini duyurdu. 31 Ocak tarihinde TSİ 18.30’da gerçekleşmesi planlanan listeleme duyurusu sonrası JUP token adeta uçtu.

Binance borsasında JUP token yatırma işlemleri başlatılırken tokenin JUP/USDT, JUP/FDUSD ve JUP/TRY paritelerinde işlem görmesi bekleniyor. JUP token çekme işlemlerinin ise 1 Şubat tarihinde TSİ 18.30’da başlaması planlanıyor.

Jupiter, Solana ağının en büyük merkeziyetsiz borsa sağlayıcısı görevini üstleniyor. Yüksek risk içeren Binance Tohum Kategorisi altında listelenecek JUP tokenin performansı Binance listeleme duyurusu sonrası adeta uçuşa geçti. CoinMarket Cap verilerine göre JUP token son 24 saat içerisinde yüzde 72’den fazla artış yaşadı. Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla JUP, 0,01545 dolardan işlem görüyor.

Kripto topluluğunun heyecanla takip ettiği bir diğer konu ise JUP token airdrop etkinliği. Aylardır beklenen etkinliğin listeleme gününde yapılması ve hak kazanan katılımcılara toplam arzın yüzde 40’ı civarında token dağıtılması bekleniyor. 

Solana tabanlı coinler kripto para borsasını adeta kasıp kavururken SOL alternatifi coin arayışı da devam ediyor. Ön satış etkinlikleri ile indirimli fiyatlardan yatırım yapma imkanı sunan Bitcoin Minetrix ve eTukTuk projeleri, son dönemlerde adından bahsettiriyor.

Bitcoin Madenciliği Projesi Bitcoin Minetrix 10 Milyon Doları Aştı

Ön satış coinleri denilince akla gelen ilk projeler arasında yer alan Bitcoin Minetrix, kısa sürede toplamayı başardığı 10 milyon doları aşan fon ile yatırımcıların radarına giriyor. Devam eden ön satış etkinliği ile indirimli fiyatlardan Bitcoin Minetrix token satın alma imkanı sunan proje, Bitcoin madenciliğine yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor.

Bulut madenciliği ile staking mekanizmasını bir araya getirerek benzersiz bir deneyim sunan platform, teknik bilgi sahibi olmaya gerek kalmadan ve hiçbir masrafa girmeden BTC madenciliği yapmayı vadediyor. 

Katılımcıların yalnızca ön satış aracılığıyla satın aldıkları BTCMTX tokenleri stake etmesi gerekiyor. Stake edilen BTCMTX tokenler karşılığında bulut madenciliği kredileri elde ediliyor. Bu krediler, madencilik süresi boyunca yakılıyor ve ortaya çıkan BTC’ler yatırımcının cüzdanına aktarılıyor.

Bitcoin Minetrix platformunda madencilik yapmak için sadece Bitcoin Minetrix token satın almak amacıyla para harcanıyor. Madencilik sözleşmesi dahil olmak üzere başka herhangi bir masraf bulunmuyor. 

BTCMTX tokenler stake edilmesi karşılığında pasif gelir elde etme imkanı da sunuyor. Şu ana kadar stake edilen token sayısı, 627 milyonu geçiyor. Tokenlerini stake etmeyi tercih edenler, ETH bloğu başına 158,5 BTCMTX token kazanma şansı elde ediyor. 

BTC madenciliğini herkesin erişimine sunan ve Bitcoin alternatifi bir token sahibi olma fırsatı tanıyan Bitcoin Minetrix token, ETH, USDT, BNB, MATIC veya kart işlemleri aracılığıyla satın alınabiliyor. Mevcut aşamada Bitcoin Minetrix token satın almak isteyen yatırımcılar, yalnızca 0,0132 dolar ödeyerek ön satışa katılabiliyor.

Yapay Zeka Destekli Çevre Dostu Kripto Projesi eTukTuk 700 Bin Doları Aştı

Taşımacılık sektöründe yeşil devrim yapmaya hazırlanan, gezegenin geleceğini güvence altına almak için çalışırken katılımcılarına da kazanç sağlamayı amaçlayan eTukTuk ön satışı oldukça hızlı ilerliyor. 

Yapay zeka teknolojisinden aldığı güçle gelişmekte olan ülkelerdeki TukTuk isimli aracı dönüştürmeyi ve içten yanmalı motorların yaydığı CO2 ve buna bağlı sağlık sorunlarını ortadan kaldırmayı amaçlayan proje, büyük beğeni topluyor.

Aşamalı ön satış etkinliği sayesinde yatırımcılarla buluşan projenin topladığı fonları 700 bin doları aşıyor. Hızlı ilerleyen ön satış etkinliğinde eTukTuk token satın almak isteyen yatırımcı sayısı gün geçtikçe artıyor.

Projenin merkezinde TUK token ve Crazy TukTuk isimli bir Oyna-Kazan oyunu yer alıyor. Katılımcılar bu oyunda, Sri Lanka sokaklarında kıyasıya rekabet ettikleri bir taksi yarışına dahil oluyor. TUK token oyuncuların araçlarını yükseltmesi gibi amaçlarla oyun içi satın almalarda kullanılıyor.

BNB Akıllı Zinciri üzerinde inşa edilen bir BEP-20 tokeni olan eTukTuk tokenin maksimum 2 milyar adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 10’luk dilimi olan 200 bin adet token, ön satış sayesinde yatırımcılara sunuluyor.

Geleceğin elektrikli şarj istasyonu ağını inşa etmeyi amaçlayan, sürdürülebilir ve erişilebilir bir taşıma ağı sunmayı planlayan proje, gelişmekte olan ülkeler başta olmak üzere dünya genelinde fark yaratmak istiyor. 

TUK token aşamalı fiyat artışı stratejisiyle yatırımcılarla buluşuyor. İlk aşamada 0,024 dolardan alıcı bulan TUK token fiyatı, son aşamaya geldiğimizde 0,033 dolara çıkıyor. Kademeli fiyat artışı stratejisi, erken dönem yatırımcılar için potansiyel kazanç anlamına geliyor. Staking özelliği ile TUK tokenleri kilitleyerek pasif gelir elde etme imkanı da söz konusu oluyor. Şu ana kadar stake edilen token sayısı, 16 milyonu geçiyor.

Yapay zekanın yeşil devrimi sloganıyla hareket eden TUK token satın almak isteyenler, USDT, BNB, ETH ve kart işlemleri ile ön satış etkinliğine katılabiliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana Tabanlı Coinler Kripto Dünyasını Kasıp Kavuruyor! SOL Alternatifi Coinler Hangileri?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!