Bitcoin’de Boğayı Bilen Gösterge Yine Sinyali Çaktı: Büyük Patlama Yakında!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önemli teknik göstergelerden biri olan Bollinger Bantları, Bitcoin (BTC) için yeni volatilite hareketlerine işaret ediyor.

Tarihsel olarak bakıldığında ciddi yükseliş sinyallerini doğru şekilde tahmin eden Bollinger Bantları, Bitcoin için yeni bir yükseliş sinyali verdi.

Aynı teknik gösterge 2016 ve 2022 yıllarında benzer bir sinyal vererek Bitcoin özelinde ciddi bir yükseliş dalgasının başlangıcını doğru tahmin etmişti. Öte yandan bu gösterge sadece yükseliş sinyali olarak kalmadı ve beraberinde getirdiği ciddi volatiliteyle de öne çıktı.

Söz konusu sinyalleri aylık bazlı Bitcoin grafiği üzerinden veren Bollinger Bantları, hareketli ortalamanın yüzdesi olarak ölçülen üst ve alt bantlar arasındaki farka karşılık gelmektedir.

Her ne kadar bu teknik gösterge önceki boğa koşularının başlangıcına benzer bir noktayı işaret etse de yatırımcıların tek bir sinyal üzerinden hareket etmesi daima risk taşımaktadır.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,7 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 42.186 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin’de Boğayı Bilen Gösterge Yine Sinyali Çaktı: Büyük Patlama Yakında! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Boğayı Bilen Gösterge Yine Sinyali Çaktı: Büyük Patlama Yakında!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!