Bitcoin’de 250 Bin Dolar Bekleyen Ünlü Milyarder: Küresel Para Birimi Olacak!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerikan risk sermayesi yatırımcısı milyarder Tim Draper, Bitcoin’in (BTC) evrensel bir para birimine dönüşeceğini belirterek dikkat çeken bir fiyat tahmininde bulundu.

Tim Draper Bloomberg’e verdiği bir röportajda, Bitcoin’in 2025 yılında 250 bin dolara ulaşacağını öngördü. Deneyimli isim Bitcoin’in önümüzdeki yıllarda tüm dünya tarafından kabul edilen ve kullanılan evrensel bir para birimine dönüşeceğini belirterek yolun başında olduğumuzun sinyalini verdi.

Bloomberg muhabiri, Draper’ın 2022 yılı için verdiği 250 bin dolarlık tahminini hatırlatarak bunun gerçekleşmediğini işaret etti. Draper ise bu söyleme karşı mizah dolu bir cevap vererek “Eğer tahminim tutmadıysa neden hala beni dinlediklerini bilmiyorum” ifadelerinde bulundu.

Öte yandan 2017 yılında bulunduğu tahminde Bitcoin’in 3 yıl içerisinde 10 bin dolara çıkacağını söylediğini hatırlatan Draper, bu tahmininde haklı çıktığını vurguladı.

2022 yılına dair 250 bin dolarlık tahminini yaparken, ABD hükümetinin kripto paralara karşı bu denli paranoyak ve agresif davranacağını öngöremediğini belirterek kaçırdığı en büyük noktanın bu olduğunu kaydetti.

Her ne olursa olsun insanların Bitcoin ile iş yapmayı sevdiklerinin altını çizen Draper, blokzinciri teknolojisinin ve Bitoin’in herkes için iyi olduğunu dile getirdi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 42.940 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin’de 250 Bin Dolar Bekleyen Ünlü Milyarder: Küresel Para Birimi Olacak! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de 250 Bin Dolar Bekleyen Ünlü Milyarder: Küresel Para Birimi Olacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!