34 Milyar Dolarlık Şirketin Danışmanı Bitcoin İçin Yeni bir Çağ Başladı Dedi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fon yönetim şirketi VanEck ve Tether’in stratejik danışmanı Gabor Gurbacs, spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına ilişkin açıklamada bulundu.

Gabor Gurbacs 30 Ocak tarihli sosyal medya gönderisinde, spot Bitcoin fonlarının küresel etkisine değindi. Emlak çöküşü ve iflasların artık Bitcoin’i etkileyemeyeceğini belirten deneyimli isim, spot Bitcoin ETF’lerine yönelik güçlü talebin çok önemli bir katalizör olduğunu vurguladı.

Bitcoin’in FTX tarafından GBTC hisseleri aracılığıyla yapılan 1 milyar doları aşkın satışı hızlı bir şekilde absorbe ettiğine işaret eden Gurbacs, Bitcoin’in zayıf ellerden güçlü ellere yani kurumsallara doğru aktığını söyledi.

Bitcoin’in spot ETF’ler ile birlikte girdiği bu süreci “olgunluk” seviyesi olarak tanımlayan Gabor Gurbacs, açıklamasının detaylarında şu ifadelere yer verdi:

Görünüşe göre Bitcoin ETF’leri, FTX GBTC emlak satışını oldukça hızlı ve büyük bir etki yaratmadan absorbe etti.

Emlak satışları artık bir felaket değil. Bitcoin zayıf ellerden güçlü ellere doğru akıyor. ETF’leri mümkün kıldığımıza sevindim. Oyunu değiştirir ve aşağı yönlü oynaklığı yatıştırır. Çeşitli emlak satışları ve iflas olayları artık Bitcoin için bir felaket değil. ETF’ler ve kurumsal alıcılar Bitcoin biriktirmeye devam ediyor. Bunu nasıl tanımlayacağımı bilmiyorum ama bir varlık olarak Bitcoin için yeni bir dönem ve yeni bir “olgunluk” seviyesi gibi geliyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
34 Milyar Dolarlık Şirketin Danışmanı Bitcoin İçin Yeni bir Çağ Başladı Dedi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!