Milyarder Anthony Scaramucci’den Bitcoin Yorumu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Skybridge Capital’in kurucusu ve yönetici ortağı Anthony Scaramucci, Nisan ayındaki yarılanma (halving) olayından sonra Bitcoin’in (BTC) değerinde önemli bir artış öngörüyor.

Scaramucci Yorumlarını Paylaştı!

Dünyaca ünlü yatırımcı ve Skybridge Capital’in kurucusu olan Anthony Scaramucci, Bitcoin’in değerinin Nisan ayındaki yarılanma olayından sonra önemli bir artış göstereceğini öngörüyor. Scaramucci, dinleyicilerini geçmiş Bitcoin yarılanma döngülerini incelemeye çağırarak tahminini Scott Melker podcast’inde açıkladı.

“Bitcoin’in yarılanma yaşadığı günü dörtle çarpın ve 18 ay sonra Bitcoin’in fiyatının bu olması oldukça ilginç.

Yarılanmada 35.000 dolarlık bir rakam kullanıyorum ve bu muhafazakar bir rakam… Diyelim ki Nisan ayında 50.000 dolardayız, o zaman 200.000 dolar olur. Diyelim ki 60.000 dolardayız, o zaman 240.000 dolar olacak.”

Scaramucci, tahmininde sabit bir yaklaşım benimseyerek 35.000 dolarlık bir rakam kullandı. Bu rakamı kullanarak, dolaşıma giren yeni Bitcoin’lerin sayısının azalması durumunda fiyatın en az 170.000 dolara yükseleceğini iddia ediyor. Örneğin, eğer Nisan ayında Bitcoin’in fiyatı 50.000 dolar seviyesinde ise, Scaramucci’ye göre fiyat 200.000 dolara çıkacak. Aynı şekilde, eğer Bitcoin’in fiyatı 60.000 dolar seviyesinde ise, fiyatın 240.000 dolara çıkacağını öngörüyor.

Scaramucci Fink’i fikir değişikliğinden dolayı överek şunları söyledi:

“Larry’yi çok fazla takdir edeceğim, çünkü Larry Bitcoin konusunda gerçekten ödevini yaptı. Gururla Bitcoin’in berbat olduğunu söylemek ve 24 ay sonra ‘biliyor musunuz ben bunu yanlış anlamışım, BlackRock bunun bir parçası olmalı’ demek için çok akıllı bir lider olmak gerekir.”

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Milyarder Anthony Scaramucci’den Bitcoin Yorumu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!