Bu Tarih Öncesinde Ucuza Bitcoin Almak İçin Son Fırsatlar Görülebilir

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anonim kripto yatırımcısı Rekt Capital’e göre Bitcoin, halving öncesinde yeni bir ralli dönemine girmeye hazırlanıyor.

Nisan 2024’teki Bitcoin halving’ine 80 günden daha az kaldığını söyleyen analist, “Genel olarak bu dönemde yaşanan düşüşler, halving öncesi dönemde ucuz fiyattan Bitcoin satın almak için muhtemelen son fırsatlardan birini temsil eder.” dedi.

Bitcoin’in bu ay halihazırda yaklaşık %18 düştüğünü ve bu iki hafta içerisinde yeniden düşüşe geçebileceğini yazan yatırımcı, bu sürecin ardından halving öncesi ralli dönemine girilmesini bekliyor.

Bu dönemde kısa vadeli yatırımcıların ve spekülatörlerin Bitcoin satın aldığını söyleyen isim, bunların halving’den birkaç hafta önce kâr satışı yapmaya başladığını belirtti. Bitcoin, bu satış döneminde 2016’da %38; 2020’de %20 değer kaybetmişti.

Halving öncesindeki düşüşten sonra başlayan ve grafikte kırmızı ile yansıtılan akümülasyon dönemi ise 150 gün kadar sürebiliyor. Rekt Capital, “Bu aşamada pek çok yatırımcı, halving’den hemen sonra Bitcoin yatırımlarından büyük bir netice alamadıkları için sıkıldığı, sabırsızlandığı ya da hayal kırıklığına uğradığı için piyasadan silkeleniyor.” dedi.

Analist, Bitcoin’in bu yeniden akümülasyon sürecini atlattıktan sonra parabolik yükseliş trendi sergilemeye başladığını söyledi.

#BTC

5 Phases of The Bitcoin Halving

1. Pre-Halving period

Approximately 77 days remain until the Bitcoin Halving in April 2024

Historically, any deeper retraces that occur during this orange period tend to generate fantastic Return On Investment for investors in the several… pic.twitter.com/8JC8qX2IVm

— Rekt Capital (@rektcapital) January 29, 2024

Bu Tarih Öncesinde Ucuza Bitcoin Almak İçin Son Fırsatlar Görülebilir isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bu Tarih Öncesinde Ucuza Bitcoin Almak İçin Son Fırsatlar Görülebilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!