Usta Analist Ripple Düşüşünü Bildi, Yükseliş İçin Bu Seviyeleri İşaret Etti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Analiz platformu Evai’nin CEO’su Matthew Dixon, Ripple’ın (XRP) önce ufak bir düzeltme yapacağını ardından daha yüksek seviyelere doğru harekete geçeceğini öngördü.

Matthew Dixon, 28 Ocak tarihli sosyal medya paylaşımında, XRP özelinde fiyat tahmininde bulundu. XRP’nin daha yüksek seviyelere ulaşmadan önce bir geri çekilme yaşayabileceğini öngören CEO, 0,52 dolar bandını işaret etti.

Matthew Dixon bu tahmini yaptığında XRP fiyatı 0,53 dolar seviyesindeydi ve fiyat hareketi büyük ölçüde onun tahmin ettiği gibi gerçekleşti. Söz konusu paylaşımdan kısa süre sonra 0,52 dolar bandına gerileyen XRP, o bölgeden kayda değer bir tepki aldı.

Analist, bu ufak düzeltmenin ardından gelebilecek bölgenin 0,54 doların üstü olacağını göstererek XRP yatırımcılarına umut verdi. XRP kısa süreli düzeltmesini tamamlamış olsa da henüz 0,54 doların üstüne doğru bir hareket gerçekleştirmedi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,5 değer kaybeden XRP, yazım esnasında 0,525 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Usta Analist Ripple Düşüşünü Bildi, Yükseliş İçin Bu Seviyeleri İşaret Etti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!