Taze Balina Cüzdanı Binance’den Milyonlarca Dolarlık Altcoin Alımı Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni açılmış bir balina cüzdanı, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’den yüklü altcoin alımı yaptı.

On-chain analiz hesabı Lookonchain 29 Ocak tarihinde Twitter’dan paylaştığı gönderide, yeni açılmış bir balina adresinin yapmış olduğu Chainlink (LINK) alımlarına yer verdi.

Paylaşıma göre “0x2a19” adlı cüzdan adresi, 24 saat içerisinde toplam birden fazla işlem ile birlikte 6,26 milyon dolar değerinde 424.259 LINK’i Binance’in sıcak cüzdanlarından kendi hesabına çekti.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin’de (BTC) yaşanan düzeltme ile düşüş yaşayan Chainlink fiyatı, 16,6 dolar seviyelerinden 13,5 dolara kadar gerilemişti. Bu fiyatları fırsat bilen balinalar, alım yaparak fiyatı yazım esnasındaki 14,6 dolara kadar taşıdı.

Geçtiğimiz günlerde bir balina daha 14,8 dolar seviyelerinden 8,9 milyon dolarlık 601.949 LINK satın almıştı. Balinaların bu hamlesi, Chainlink’te ve doğal olarak Bitcoin’de düzeltmenin sonuna gelindiğini akıllara getirdi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Taze Balina Cüzdanı Binance’den Milyonlarca Dolarlık Altcoin Alımı Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!