Kripto Para Şirketi Hacklendi, 11 Milyon Dolarlık Coin Çalındı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güney Kore merkezli blockchain firmalarından Somesing, yaklaşık 11,5 milyon dolarlık bir saldırıya uğradı.

Şirketin açıklamasına göre cumartesi günü yaşanan saldırıda 730 milyon SSX çalındı. Bunun 504 milyonluk kısmı henüz dolaşımda değildi ve 2025’in sonunda piyasaya çıkması planlanıyordu.

“Hack olayının SOMESING ekibinden herhangi biriyle bağlantılı olmadığı teyit edilmiştir ve uygulanan metotlar göze alınınca bunun dijital varlıkları hackleme konusunda uzmanlaşmış hacker(lar) tarafından yapıldığı varsayılmaktadır.” açıklaması yapıldı.

Saldırı sonrasında polise ihbarda bulunan Somesing, saldırının kim tarafından yapıldığını öğrenmek için Klaytn Foundation ve Uppsala Security ile iş birliği yapıyor. Firma, saldırganın aldığı kripto paralara bloke koymayı planlıyor.

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsalarından olan Upbit, Bithumb ve Coinone, SSX ile yapılan para yatırma/çekme işlemlerini durdurdu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Şirketi Hacklendi, 11 Milyon Dolarlık Coin Çalındı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!