Kripto Para Projesinin Binance Beyanı Sahte Çıktı: Doğrusu İçin Açıklama Geldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Online oyun platformu SkyArk Chronicles, Binance Labs’ın da dahil olduğu 15 milyon dolarlık finansman turunu tamamladığına ilişkin beyanı sahte çıktı.

Online oyun platformu ve üreticisi SkyArk Chronicles, 12 Ocak günü yaptığı açıklamada, Binance Labs’ın öncülük ettiği bir finansman turundan 15 milyon dolar topladığını açıklamıştı. Fakat bu beyanın sahte olduğu kısa süre önce ortaya çıktı.

Öncelik SkyArk Chronicles ekibi konu hakkında yaptığı paylaşımı sildi ve ardından Binance Labs cephesinden açıklama geldi. Binance Labs, projenin finansman turuna katılmadığını vurgularken SkyArk Chronicles’e sadece 2021 yılında kuluçka yatırımı yapıldığı ifade edildi:

SkyArk Chronicles, Binance Labs tarafından 2021 yılında Kuluçka Sezonu 3 aracılığıyla programa alınan ve bu kapsamda yatırım yapılan bir projedir; Binance Labs’ın bu yıl projenin son finansman turuna katılmadığını lütfen unutmayın. İlginiz için hepinize teşekkür ederiz.

SkyArk Chronicles cephesi Binance Labs tarafından fonlandıklarını belirterek rüzgarı arkasına almış ve 26 Ocak tarihinde Genesis NFT satışını başlatarak 50.000’den fazla Ethereum (ETH) toplamıştı. Fakat bu beyanın sahte olduğunun anlaşılmasıyla birlikte topluluktan sert tepkiler geldi.

Genesis NFT’ye yatırımda bulunan bazı topluluk üyeleri para iadesi talep ederken, ekibin kendilerini sahte bir haberle aldattığını vurguladılar.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Projesinin Binance Beyanı Sahte Çıktı: Doğrusu İçin Açıklama Geldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!