Altcoin Solana’da Yeni Token ile Airdrop Vereceğini Duyurdu, Yükselişe Başladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler Telegram alım-satım botlarından Unibot (UNIBOT), Solana (SOL) ağı üzerinde devasa bir airdrop gerçekleştireceğini duyurdu.

Unibot resmi sosyal medya hesabı tarafından 29 Ocak günü yapılan açıklamada, airdrop müjdesi verildi. Ekip Unibot On Solana tarafından elde edilen protokol gelirinin iki havuz arasında yarı yarıya paylaştırıldığını belirtirken ilk havuzun Ethereum (ETH) üzerinde UNIBOT tutan adreslerden oluşacağı vurgulandı.

Bu kapsamda yer alan adresler Solana adresleriyle ilişkilendirilerek SOL şeklinde gelir elde edebilecekler. Öte yandan ikinci havuz ise Solana üzerinde UNISOL tutan adresleri kapsayacak.

UNISOL arzının %80’i anlık görüntü ve talep mekanizmaları aracılığıyla UNIBOT sahiplerine airdrop olarak gönderilecek.

Açıklamanın detaylarında UNISOL’un Solana’nın yerel bir tokenı olacağı ve mevcut UNIBOT vergi mekanizmasıyla hiçbir ilgisi olmadığı belirtildi:

UNISOL, UNIBOT ‘in mevcut vergi mekaniğinden tamamen ayrılmış, toplam arzı yüksek bir Solana yerel token’ı olacaktır. UNISOL un tam dağıtım mekanizmasını açıklamamanın birçok iyi nedeni var. Ancak UNIBOT sahiplerinin anlık görüntü ve talep mekanizması aracılığıyla UNISOL arzının %80’ini alacaklarını unutmayın. Mevcut UNIBOT arzın tamamının, örneğin LP arzı veya eko fonu, ödüllere uygun olmadığını unutmayın. Bu nedenle her bir UNIBOT sahibinin yüzdesi aslında UNIBOT arzının nominal yüzdesinden daha yüksektir.

Ekip, Solana ağında başlatılan UNISOL’ün kısa sürede büyük başarı elde ettiğini de vurguladı. Açıklamanın detaylarında sunulan verilere göre 24 gün önce yapılan lansmandan bu yana, en az bir işlem gerçekleştiren yaklaşık 20.000 tekil kullanıcıya ulaşıldı.

Ekibe göre Unibot’un ana ağda aynı şeyi başarması 9 ay sürmüştü. Öte yandan UNISOL için 24 günde toplam 130 milyon dolarlık hacim elde edilirken bu istatistik Unibot’un ilk lansmanında tam 3 ay sürmüştü.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %13 yükseliş sergileyen UNIBOT, yazım esnasında 56,55 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Altcoin Solana’da Yeni Token ile Airdrop Vereceğini Duyurdu, Yükselişe Başladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!