Kripto Para Analiz Şirketi CryptoQuant, USDT Arzı Ile Bitcoin Fiyatı Arasındaki İlişkiyi Ortaya Koydu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para analiz şirketi CryptoQuant, son analizlerinde dolaşımdaki Tether (USDT) arzı ile Bitcoin fiyatı arasındaki ilişkiyi aydınlattı.

Yayınlanan rapora göre, 2022 yılının sonundan bu yana USDT’nin dolaşımdaki arzında yaklaşık 30 milyarlık bir artış görüldü. Bu artışın geleneksel olarak BTC fiyatını olumlu yönde etkilediği belirtiliyor.

CryptoQuant’a göre, yapılan analizlerde elde edilen bulgular, USDT arzı ile Bitcoin fiyatı arasındaki korelasyonun güçlü ve tutarlı olduğunu gösteriyor. Analistlere göre, USDT arzındaki her artış, Bitcoin fiyatının gelişimi üzerinde olumlu bir etkiye sahip olmuştur. Bu durum, piyasada Bitcoin’e olan talebin artmasıyla birlikte likiditenin arttığına ve Bitcoin piyasasında bir geri dönüş yaşandığına işaret ediyor.

Usdt Arzi Bitcoin Fiyati.jpg

Yapılan analizlere göre, BTC’nin USDT arz artışları bağlamında yükselişe geçtiği görülmektedir. Analistlere göre, bu durumun arkasında muhtemelen bir Bitcoin spot ETF beklentisi ve yatırımcıların artan ilgisiyle birlikte yeni sermaye girişlerinin olduğu düşünülmektedir. Bitcoin spot ETF’si, Bitcoin’e yatırım yapmayı daha erişilebilir hale getirecek ve piyasadaki likiditeyi artıracak bir enstrümandır.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Analiz Şirketi CryptoQuant, USDT Arzı Ile Bitcoin Fiyatı Arasındaki İlişkiyi Ortaya Koydu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!