Popüler Altcoin’in Gerisinde Kalan Dev NFT Pazar Yeri Platformu Satılabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OpenSea CEO’su ve kurucu ortağı Devin Finzer, iyi bir teklif sunan olursa NFT platformunu satmayı düşünebileceğini belirtti.

NFT platformu OpenSea’nin CEO’su Devin Finzer bu hafta DL News’e verdiği demeçte, şirketin anlaşmalara açık olduğunu belirtti. Bu doğrultuda OpenSea’yi satmayı bile değerlendirebileceklerini ima eden Finzer, iyi teklifleri göz ardı etmeyeceklerini vurguladı.

Öte yandan CEO, halihazırda bir talip arayışında olmadıklarını ve masada net bir satış planı olmadığını kaydetti.

Rakip NFT platformu Blur’un geçtiğimiz yıl piyasaya sürülmesi ve dikkat çeken airdrop etkinlikleri duyurmasıyla birlikte OpenSea’nin pastadaki payı hızla küçüldü. OpenSea, zirvede olduğu dönemde NFT sektörünün pazar payının yaklaşık %90’ını oluşturuyordu. Günümüzde  ise Dune Analytics’in verilerine göre aylık işlem hacmi Ocak 2022’ye kıyasla %96’lık bir düşüşle 171 milyon dolara geriledi.

CEO Devin Finzer konu hakkında verdiği demeçte Blur’un zirveye giden yolda birçok açıdan önlerini kestiğini itiraf etti:

Dürüst olmak gerekirse oldukça açık fikirli bir yaklaşım benimsiyoruz. Doğru teklif gelirse, bunun kesinlikle göz önünde bulundurmamız gereken bir şey olduğunu düşünüyoruz. Blur’un yasal ve düzenleyici yaklaşımları söz konusu olduğunda pek çok farklı köşeyi kestiğini anladık.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Popüler Altcoin’in Gerisinde Kalan Dev NFT Pazar Yeri Platformu Satılabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!