Bitcoin Fiyatı 42 Bin Doların Üzerine Çıktı: Ayılar Ansızın Avlandı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC), bugün gün içerisinde ani bir yükselişe başlayarak 42 bin doların üzerine çıktı.

Bitcoin fiyatı, Grayscale’den kaynaklanan satış baskısının bir miktar hafiflemesi ile birlikte 42 bin doları tekrardan kazandı. Bugün TSİ 12.30 sularında başlayan yükseliş ile Bitcoin fiyatı 40 bin dolar seviyelerinden %6’ya yakın artışla 42.100 dolara kadar erişti.

Bitcoin ile birlikte altcoinlerde de benzer yeşillenmeler meydana geldi. Yükselişte başı Bitcoin tabanlı altcoinler çekerken SATS %25, Ordi (ORDI) %12 değer artışı yaşadı.

Ethereum ise yalnızca %3,5 artış göstererek 2.196 dolardan 2.282 dolara ulaştı.

Ayılar avlandı

Bitcoin’de short (kısa) yönlü pozisyon alan yatırımcılar fiyatın hızlı bir şekilde yükseliş yaşaması ile birlikte tasfiye oldular. CoinGlass verilerine göre son 12 saatte 41,1 milyon dolarlık Bitcoin short pozisyonu likidasyona uğradı. Ethereum’da ise 14 milyon dolarlık tasfiye gerçekleşti. Yaşanan hareketlilikten dolayı 38.490 kullanıcının pozisyonları patladı.

Bitcoin Fiyatı 42 Bin Doların Üzerine Çıktı: Ayılar Ansızın Avlandı! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Fiyatı 42 Bin Doların Üzerine Çıktı: Ayılar Ansızın Avlandı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!