Yatırım Uzmanı Uyardı: Bitcoin Fiyatı 30 Bin Doların Altına Düşebilir

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yatırım firması Placeholder’ın ortaklarından Chris Burniske, Bitcoin fiyatının 30 bin doların altına kadar düşebileceği uyarısında bulundu.

Chris Burniske, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Bence Bitcoin yerel dibi bulmadan önce ‘en az’  30-36 bine düşecek ve 20 binlerin ortasını-zirvesini test edersek şaşırmam.” dedi.

Finansal hizmet şirketi Matrixport tarafından hazırlanan bir araştırma raporunda Bitcoin’in yükselişine devam etmeden önce 36 bin 739 dolardaki destek seviyesine çekilebileceği belirtilmişti. Burniske ise bu düşüşün çok daha büyük ölçekli olabileceğini düşünüyor.

Continue to think we go lower to consolidate than most people expect due to variables that are too many to explain in detail via tweet (eg, crypto-market specific, macro, adoption, new product development). As for the denial out there… takes time for partiers to sober up, saw…

— Chris Burniske (@cburniske) January 25, 2024

Burniske, bunun gibi bir düşüş sonrasında Bitcoin’in yeni bir fiyat rekoru kırmaya doğru ilerleyebileceğini söyledi. Ünlü yatırımcı, “Bu yolculuk volatil olacak– aylar sürecek ve sahte çıkışlara karşı hazırlıklı olun.” yorumunu yaptı.

Burniske ayrıca yatırımcılara “Eğer ben haklıysam diğerlerinin pek çoğu yüzdesel olarak BTC’den daha çok düşecek.” mesajını verdi.

Yatırım Uzmanı Uyardı: Bitcoin Fiyatı 30 Bin Doların Altına Düşebilir isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yatırım Uzmanı Uyardı: Bitcoin Fiyatı 30 Bin Doların Altına Düşebilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!