Londra Borsasına Bağlı Şirket, Kripto Paralar İçin Üç Endeks Oluşturdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para yatırım firması HashKey Capital ve Londra Borsasına bağlı olan FTSE Russell, kripto para fiyatlarını takip eden üç yeni endeks oluşturdu.

HashKey tarafından yapılan açıklamaya göre endeksler, portföyüne kripto para eklemek isteyen yatırımcılara yardımcı olmak için tasarlandı.

FTSE Custom Digital Asset Top 20 adlı endeks, piyasa değeri bakımından en büyük 20 kripto parayı takip ediyor. FTSE Custom Digital Asset Infrastructure Index piyasanın altyapısını oluşturan projeleri; FTSE Custom Digital Asset Application Index ise aplikasyon olarak kullanılabilen kripto paraları takip ediyor.

Endekslere bu hafta itibarıyla FTSE Russell’ın sitesinden ulaşılabiliyor.

HashKey Yönetici Direktörü Deng Chao, “Portföylerini halihazırda oturmuş kripto paraların ötesinde de çeşitlendirmek isteyen yatırımcıların talebinde kayda değer bir artış gördük ve bu yeni endeksler, müşterilerimizin sürekli değişen talepleri karşısında yenilikçi çözümler sunmaya olan bağlılığımızın göstergesidir.” dedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Londra Borsasına Bağlı Şirket, Kripto Paralar İçin Üç Endeks Oluşturdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!