Ethereum Neden Düşüyor? Ethereum Alternatifi eTukTuk 500 Bin Doları Aştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Etheruem’un Bitcoin karşısında kazandığı gücü yavaş yavaş kaybetmesi ve fiyatın düşüşe geçmesi kripto para piyasasındaki yatırımcıları Ethereum alternatifi coinlere yöneltti.

Kripto para piyasasında son dönemde yaşanan olaylara rağmen ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum’da beklenenin aksi yönde bir hareketlilik söz konusu. Ağ güncellemeleri, negatif enflasyon ve spot Bitcoin ETF başvurularının onaylanması gibi pek çok olayın ETH fiyatını desteklemesi gerekirken kripto para birimi düşüş gösterdi.

Ethereum fiyatı, 12 Ocak’tan bu yana 2 bin 719 dolardan yüzde 13 civarında düştü. Kritik bir destek seviyesi olan 2 bin 400 doların da altına düşen ETH yatırımcılarını üzdü. CoinGecko verilerine göre son 1 yılda yüzde 36,6 oranında değer kazanmış olsa da ETH fiyatı, son 14 günde yüzde 5,5 oranında düşüş yaşadı.

Ethereum’un düşüşündeki temel sebebin genel piyasa koşulları olduğu belirtildi. Analistler, piyasa hissiyatındaki negatiflik sebebiyle Ethereum fiyatının düştüğünü ileri sürdü. 

Piyasanın önde gelen uzmanları, ETH’nin kısa ve orta vadeli fiyat performansı için pek iyimser görünmüyor. Örneğin, Limbo isimli bir uzmanın 2 bin 400 dolar altı kapanışlarda açığa satış fırsatı olduğundan bahsetmesi dikkat çekiyor.

Market Profit ise, ETF onayları ve ağdaki gelişmelerin uzun vadede olumlu yansıyacağını ancak ETH için kısa vadede görüş mesafesinin sıfıra düştüğünü öne sürüyor. CoinGecko verilerine göre bu yazı yazıldığı saat itibarıyla ETH, 2,227 dolardan işlem görüyor.

Ethereum Alternatifi eTukTuk Kripto Topluluğundan İlgi Görüyor

Karbon emisyonlarını azaltma, CO2’nin yol açtığı sağlık problemlerini ortadan kaldırma ve gelişmekte olan ülkelerdeki insanların refah düzeyini artırma amacıyla yola çıkan eTukTuk, kripto meraklılarının dikkatini çekiyor.

Yeşil yapay zeka devrimi sloganıyla hareket eden eTukTuk, blok zinciri teknolojisiyle desteklenen bir elektrikli şarj altyapısı sunuyor. Platformun native tokeni olan eTukTuk token satın almak isteyen katılımcılarla buluşan proje, dünya çapındaki 270 milyon içten yanmalı motorun sayısını azaltmayı hedefliyor.

Yapay zeka ile blok zinciri teknolojisinin gücünü bir araya getiren projede TUK token, trafiği azaltıyor, yakıt tüketimini en aza indiriyor ve sürdürülebilir taşımacılığı teşvik ediyor. Yapay zeka araştırmaları yoluyla yeşil taşımacılığı destekleyen TUK token, israfı azaltan güvenilir ve çevre dostu bir kripto olarak konumlanıyor.

Çevreci Kripto eTukTuk 500 Bin Doları Aştı

Taşımacılığın geleceğine güç veren eTukTuk projesi, çevre dostu projelere ilgi gösteren vizyoner yatırımcılardan beğeni topluyor. İndirimli fiyatlardan eTukTuk token satın almak isteyen yatırımcılar, düzenlenen ön satış etkinliğine katılıyor.

Projenin Oyna-Kazan temalı Crazy TukTuk (Çılgın TukTuk) oyununun da merkezinde yer alan eTukTuk tokenin ön satışında toplanan fonlar hızla artıyor. Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla erken dönem yatırımcıların yaptığı satın almaların 550 bin dolara dayandığı görülüyor.

Oyna-Kazan temalı oyunda kullanılan kripto para birimi olan TUK token, katılımcılarına Sri Lanka sokaklarında hızlı bir taksi oyunu vadediyor. Katılımcılar TUK tokenleri kullanarak eTukTuk’unu yükseltmek gibi aksiyonlar alabiliyor. 

eTukTuk token projesinde staking ödülleri de bulunuyor. Katılımcıları teşvik etmek için geliştirilen staking ödülleri, pasif gelir elde etme imkanı sunuyor. Şu ana kadar stake edilen TUK token sayısının 12 milyonu geçmiş olması dikkat çekiyor.

Staking paneline göre yıllık getiri yüzdesi yüzde 385 bandında oturuyor. BSC bloğu başına ise katılımcılar, 4,75 TUK token ile ödüllendiriliyor. TUK tokenin ayrıca fiat işlemlerin yanı sıra bir ödeme katmanı ağı oluşturması ve banka hesabı olmayanlar için eTukTuk ekosistemine girişi kolaylaştırması planlanıyor.

eTukTuk Token Nasıl Satın Alınır?

BNB Akıllı Zinciri üzerinde inşa edilen eTukTuk token, BEP-20 protokolüne uyan bir kripto para birimi olarak karşımıza çıkıyor. TUK tokenin toplamda 2 milyar adet arzı bulunuyor ve bu arzın yüzde 10’luk dilimine tekabül eden 200 milyon adet TUK token ön satışa ayrılıyor.

Erken dönem yatırımcı olmak ve eTukTuk token satın almak isteyen kripto meraklıları, indirimli ön satış etkinliğine katılabiliyor. TUK token ön satışında kademeli fiyat artışı politikası uygulanıyor ve toplamda 26 aşama bulunuyor.

İlk aşamada TUK token fiyatı 0,024 dolardan yatırımcılarla buluşuyor. Son aşamaya gelindiğinde ise eTukTuk token fiyatı, 0,033 dolara yükseliyor. Proje ekibi, ön satış etkinliğinde 5 milyon 693 bin dolarlık fon toplamayı amaçlıyor. 

TUK token ön satış etkinliği, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla sekizinci aşamada ilerliyor. Bu aşamada yatırımcılar, 0,026 dolar ödeyerek 1 TUK token satın alabiliyor. eTukTuk token fiyatının bir sonraki aşamada 0,02625 dolara yükseltilmesi planlanıyor.

eTukTuk ekosistemine güç veren ve yatırımcıların hem çevreyi korumasına hem de kazanç elde etmesine olanak sağlayan TUK token, geleceğin kriptosu olarak yatırımcılarını bekliyor. TUK token satın almak isteyen katılımcılar, BNB, USDT, ETH ve kart işlemleri kullanarak indirimli ön satış etkinliğinde yer alabiliyor.

TUK token satın alan katılımcılar, vakit kaybetmeden staking özelliğinden yararlanmaya başlayabiliyor. Bu sayede TUK token sahipleri, stake havuzundaki yerini alıyor ve ödül kazanmak için staking mekanizmasından faydalanabiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Neden Düşüyor? Ethereum Alternatifi eTukTuk 500 Bin Doları Aştı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!