CZ İzin İçin ABD’ye 4,5 Milyar Dolarlık Binance Hisselerini Teklif Etti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance kurucusu Changpeng Zhao’nun (CZ) 4,5 milyar dolarlık teklifine rağmen ABD’den çıkmasına izin verilmedi.

ABD basınından CNBC’nin kısa süre önce ortaya çıkan mahkeme dosyalarına dayandırdığı haberi, Changpeng Zhao’nun zorlu günlerini bir kez daha gözler önüne serdi.

Söz konusu dosyaya göre CZ, 4 Ocak tarihinde mahkemeye başvuruda bulunarak bir yakının Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) hastaneye kaldırılıp ameliyat olacağını ve bu gerekçeyle oraya gitmek istediğini belirtti.

CZ’nin BAE’de kalmak için talep ettiği süre 1 ile 4 haftalık kısa bir zaman dilimini kapsıyordu. Bununla birlikte CZ, ABD’ye geri döneceğine dair bir teminat olarak mahkemeye, 4,5 milyar dolarlık Binance hissesini gösterdi. Fakat bu cömert teminata rağmen CZ’nin BAE’ye gitme talebi Yargıç Richard Jones tarafından reddedildi.

CZ’ni avukatları 22 Aralık’ta Yargıç Jones’a gönderdikleri mektupta, Binance’in iki yıl önceki son bağış toplama turuna göre öz sermayenin 4,5 milyar dolar değerinde olduğunu belirtmişti.

CZ geçtiğimiz yıl aralık ayında benzer şekilde BAE’ye geri dönme talebinde bulunmuştu. Halihazırda BAE vatandaşı olan CZ’nin bu talebi yine Yargıç Jones tarafından geri çevrilmişti. Jones o günlerde yaptığı açıklamada, Zhao’nun “muazzam servetinin” onu olası bir kaçış için riskli hale getirdiğini belirtmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
CZ İzin İçin ABD’ye 4,5 Milyar Dolarlık Binance Hisselerini Teklif Etti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!