Solana Ağında Bir Airdrop Daha: Dev Platform Şartları Açıkladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana ekosisteminin en büyük merkeziyetsiz vadeli işlemler platformu Drift Protocol, airdrop şartlarını açıkladı.

Drift Protocol merakla beklenen airdrop şartlarını duyurdu. Paylaşılan detaylarda, airdrop sürecinin Drift Points adı verilen bir puanlama sistemi üzerinden yürütüleceği belirtildi.

Drift Points adlı program 24 Ocak günü başlayıp başlayıp mart ayında sona erecek. Kullanıcılar, platform üzerinde yaptıkları vadeli işlemlerin miktarı ve hacmi doğrultusunda puan kazanabilecek.

Drift puanları haftalık olarak dağıtılacak ve ilk dağıtım 2 Şubat‘ta gerçekleşecek. Öte yandan 24 Ocak’tan önce protokolle etkileşime girmiş olan kullanıcılar da göz ardı edilmeyecek ve puanlamaya dahil edilecek.

Mart ayında tüm puanlar hesaplanıp sıralama yapıldıktan kısa süre sonra protokole ait yerel token piyasaya sürülecek ve hak edenlere airdrop dağıtımı gerçekleştirilecek.

Drift Protocol’ün kurucu ortağı Cindy Leow konu hakkında yaptığı açıklamada, puan sisteminin adil ve kullanıcı merkezli olacağına değindi:

Ayda yaklaşık 100 milyon Drift puanı dağıtılacak. Bu puanlar, kullanıcılara orantılı işlem hacimlerine ve Drift’teki piyasa yapıcılığı ve likidite sağlama gibi diğer faaliyetlerine göre tahsis edilecek. Geçmiş dönem kullanıcılarımızı da unutmadık. Şimdiye kadar çok sayıda kontrol noktası vardı ve bu doğrultuda anlık görüntü alındı. Drift, topluluk mülkiyetine geçişin ilk adımını temsil eden bir yönetişim belirteci ile aşamalı bir merkeziyetsizlik planından geçecek.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana Ağında Bir Airdrop Daha: Dev Platform Şartları Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!