Bitcoin’de Yatırımcılar Kararsız: Fiyat Sert ve Ani Bir Şekilde Düşebilir!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para opsiyon platformu Greeks.Live, piyasanın sakinleştiğini ancak Bitcoin’in ani bir düşüş yaşayabileceğini söyledi. 

Greekslive 23 Ocak tarihinde Twitter’dan yaptığı paylaşımda, piyasanın genel olarak sakinleştiğini ve vadeli opsiyonlarda düşüş yaşandığını söyledi.

Söz konusu vadeli opisyonlarda yaşanan düşüşün özellikle kısa vadelilerde gerçekleştiğini belirten Greekslive, piyasanın volatilite duyarlılığını ölçen endeks olan VRP’nin ortalama seviyelerde bulunduğunu söyledi.

Verilerden yola çıkarak piyasanın hala aşırı kırılgan durumda olduğu ve yatırımcıların bekleme aşamasında kaldığı belirtildi.

Platform ayrıca günün en büyük işleminin 40 milyon dolarlık şubat ayı vadeli piyasa fiyatın yakın bir vadeli opsiyon işlemi olduğunu söyledi. Yatırımcılar ayrıca mart ayı vadeli de alım opsiyonları satın aldı.

Yapılan blok işleminden çıkan sonuç ise Greekslive’a göre büyük ve kurumsal yatırımcılar şu anda yükseliş konusunda iyimser değil ancak satışa yönelik de hazırlık yapmıyorlar.

Platform, bir sonraki piyasa hareketinin ani bir düşüş olabileceğini söyledi.

Bitcoin’de Yatırımcılar Kararsız: Fiyat Sert ve Ani Bir Şekilde Düşebilir! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Yatırımcılar Kararsız: Fiyat Sert ve Ani Bir Şekilde Düşebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!