1,4 Trilyon Dolarlık Şirket, Spot Bitcoin ETF’sinde Büyüme Öngörüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yönetimi altında 1,4 trilyon dolar bulunduran Franklin Templeton, spot Bitcoin ETF’sinin zamanla büyüyeceğini öngörüyor.

Spot Bitcoin ETF’leri ABD’de 11 Ocak’ta işlem görmeye başladığından beri işlem hacminin %90’ı BlackRock, Fidelity ve Grayscale olmak üzere üç isim arasında paylaştırıldı.

Franklin Templeton yöneticileri, mali danışmanların ve yatırımcıların bu ürünlere zamanla daha çok ilgi göstereceğini ve kendi ETF’lerinin de büyüyeceğini düşünüyor

Franklin Templeton Dijital Varlıklar Müdürü Roger Bayston, “Bu varlıkların yatırımcıların portföyündeki diğer varlıkları nasıl tamamlayabileceği ve uzun vadede nasıl daha iyi çözümler sağlayabileceği ile ilgili daha fazla eğitim verildikçe bu sadece bir zaman meselesi olacak.” dedi.

Bayston’a göre yatırımcılar, spot Bitcoin ETF’lerini daha iyi anlamaya başladıkça Franklin Templeton, “tercih edilen dijital varlık sağlayıcısı” haline gelecek.

“Elinizde daha önce hiç var olmamış, yepyeni bir ürün var. Bu platformlar, yatırımcıların uzun vadede en iyi sonuçları almalarını sağlamak için farklı sağlayıcıları filtreleyerek ve farklılıkları bularak kendi sorumluluklarını yerine getiriyorlar. Şu anda yaşanan süreç bu.” dedi.

Bloomberg analisti Eric Balchunas tarafından paylaşılan verilere göre spot Bitcoin ETF’leri şimdiye dek toplamda 14,1 milyar dolar işlem hacmi aldı. Franklin Templeton, bunun 100,7 milyon dolarını temsil ediyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
1,4 Trilyon Dolarlık Şirket, Spot Bitcoin ETF’sinde Büyüme Öngörüyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!