Ünlü Yatırımcı Bitcoin Yükselecek Dedi, Tarih Verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Bitcoin fiyatının önümüzdeki altı ay içerisinde yükselmesini bekliyor.

BTCdata’nın kurucu ortağı Chris J. Terry, Grayscale Bitcoin Trust’tan (GBTC) gelecek haftalarda 20 milyar dolardan fazla satış yapılmasını ve Bitcoin fiyatının bu süreç tamamlanıncaya kadar düşmesini bekliyor.

ABD’de kurulan spot Bitcoin ETF’lerinden bazılarında yatırımcılardan birkaç ay boyunca fon yönetim ücreti alınmıyor. Grayscale, ücret oranlarını %0,25 düzeyinde tutan BlackRock gibi ihraççılardan farklı olarak %1,5’lik ücret alıyor.

Bloomberg verilerine göre Grayscale fonundan altı gün içerisinde toplamda 2,8 milyar dolar para çıkışı oldu.

Grayscale CEO’su, fondan yüksek bir ücret alıyor olmalarını savunsa da Terry, bunun “kripto tarihindeki en büyük stratejik hata” olduğunu düşünüyor.

Novogratz, Terry’nin yorumuna katılmadığını belirterek, “İnsanların GBTC satacağını düşünsem de çoğunun diğer ETF’lere geçiş yapacağını düşünüyorum.” dedi.

Borsa yatırım fonları sayesinde insanların artık Bitcoin’e çok daha kolay şekilde yatırım yapabileceğini söyleyen Novogratz, “Bu hazımsızlık bitecek ve BTC, 6 ay içerisinde daha yükseğe çıkacak.” yorumunu yaptı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Yatırımcı Bitcoin Yükselecek Dedi, Tarih Verdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!