Efsane Ekonomist’e Göre Bitcoin Küçük Bir Düzeltme Yapıyor: 120 Bin Dolar Olacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ticaret efsanesi makroekonomist Henrik Zeberg, Bitcoin (BTC) için 120 bin doları işaret etti.

On-chain analiz platformu Glassnode’un kurucusu Yann Allemann 22 Ocak tarihli sosyal medya paylaşımında, Henrik Zeberg’in Bitcoin analizine yer verdi. Efsanevi isim Zeberg, Bitcoin’in son günlerde yaşadığı düşüşlerin bir küçük bir düzeltmeden ibaret olabileceğini belirtti.

Gönderisinde ABD’li ünlü yazar Mark Twain‘dan alıntı yapan Allemann, “Tarih tekerrür etmez ama çoğunlukla kafiyelidir” cümlesini kullanarak dikkat çekti.

Bitcoin’in 1.27 Fibonacci bölgesindeki dirençten aşağı sektiğini ve buranın bir destek bölgesi olduğunu belirten deneyimli isim, aynı tablonunun 2017 ve 2020 sonundaki düzeltmelerle örtüştüğünü vurguladı. Söz konusu tarihlerdeki düzeltmelerin arından Bitcoin fiyatında kayda değer yükselişler görülmüştü.

Halihazırda hedef olarak 6.618 Fibonacci bölgesini yani 120 bin dolar bandını işaret eden Henrik Zeberg, “boğa bayrağı” olarak tanımladığı 120 bin dolarlık senaryonun 2024 yılı içerisinde gerçekleşebileceğini ima etti:

Bitcoin boğa bayrağı düzeltmesinin ardından 6.618 Fib uzantısına geçti. Şu anda 2017 sonu ve 2020 sonu gibi küçük bir düzeltme içerisindeyiz. Tarih 2024’te tekerrür edecek mi ve Bitcoin bu boğa piyasasında 6.618 Fib Uzantısına ulaşabilecek mi? Bu bize yaklaşık 120 bin dolarlık bir hedef verir. Hepsini zaman gösterecek!

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2,2 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 40.900 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Efsane Ekonomist’e Göre Bitcoin Küçük Bir Düzeltme Yapıyor: 120 Bin Dolar Olacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!