Bitcoin ve Kripto Para Cüzdanından Güvenlik Uyarısı: 66 Bin Kullanıcı Etkilendi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Donanım cüzdanı Trezor, uğradığı siber saldırı sonucunda on binlerce müşteri bilgisini hackerlara kaptırdı.

Trezor, 17 Ocak tarihinde bir güvenlik açığının meydana geldiğini ve siber saldırganların Aralık 2021’den bu yana Trezor Destek ile etkileşimde bulunan 66 bin müşterinin bilgilerini ele geçirdiğini duyurdu.

Saldırganlar tarafından ele geçirilen bilgiler arasında kullanıcılara ait e-posta ve ad soy ad bilgilerinin yer aldığını belirten ekip, tüm fonların güvende olduğunu vurguladı.

Öte yandan ekip tarafından yapılan açıklamada, henüz teyit edilmemiş olsa da başka kullanıcı bilgilerinin de sızdırılmış olabileceğine ve bu doğrultuda herkesin kimlik avı dolandırıcılarına karşı dikkatli olması gerektiğine yer verildi.

Trezor, saldırıdan etkilenen her kullanıcıya ayrı ayrı e-posta göndererek konu hakkında uyarıda bulunduğunu ifade etti:

Kullanıcılarımızı korumak en büyük önceliğimizdir ve şeffaflığı korumaya inanıyoruz. Bu bilgileri paylaşarak, dikkatinizi artırmanız ve kişisel bilgilerinizin güvenliğini artırmanız için sizi güçlendirmeyi amaçlıyoruz. E-posta adreslerinin potansiyel olarak açığa çıkması, e-postaların kimlik avı girişimlerine maruz kalabileceği gerçeğinden dolayı zararlı olabilir. Şu an itibariyle, bu güvenlik olayının bir sonucu olarak kimlik avı faaliyetlerinde herhangi bir artış gözlemlemedik.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin ve Kripto Para Cüzdanından Güvenlik Uyarısı: 66 Bin Kullanıcı Etkilendi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!