Günün Öne Çıkan Kripto Paraları Hangileri Oldu? 20 Ocak 2024

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Grayscale’in Coinbase’e taşıdığı BTC‘lerin ardından, hafta sonuna hareketli bir giriş yapan hangi altcoin’ler oldu? Kripto para piyasası, oldukça dalgalı ve hareketli bir haftayı geride bıraktı. Onaylanan Spot Bitcoin ETF’lerinin ilk işlem haftası tamamlandı. İşlem haftası, beklentilerin altında tamamlandı ve Grayscale’in Coinbase’e taşıdığı BTC’ler konuşuldu.

Coinbase, kripto piyasasının düşmesine sebep olan 2 milyar doların üzerinde BTC’yi taşıyarak dikkatleri üzerine çekti. Lider kripto para birimi BTC, 40 bin 300 dolar seviyesine kadar düştü ve bu durum piyasada büyük bir şaşkınlık yarattı.

BTC, 40 bin dolar seviyelerindeki önemli destek noktasında durmayı başardı ve 41 bin 750 dolara kadar yükseldi, bu da bir tepki yükselişi gösteriyor. Ancak, altcoin’lerde hala endişe hakim durumda.

Geçtiğimiz hafta, Grayscale’in kripto para piyasasında yarattığı volatilite ve düşüşlerle birlikte hareketlenen kripto para birimleri, hafta sonuna doğru hangileri oldu? 

Kazananlar listesi

Son 24 saat içinde en çok yükselen coin’ler listesinde dikkatleri çeken Akash Network (AKT), yüzde 9,98’lik bir artışla zirveye yerleşti. İkinci sırada ise Chainlink (LINK) yer aldı, bu coin yüzde 9,31 oranında yükseldi. Üçüncü sırada ise Helium (HNT) bulunuyor, bu coin yüzde 6,05 oranında artış gösterdi. Arweave (AR), yüzde 6,10’luk bir artışla dördüncü sırayı elde etti ve son olarak yüzde 5,43’lük bir artışla Litecoin (LTC) beşinci sıraya yerleşti. Bu coin’lerdeki bu hareketlilik, piyasalarda heyecan yaratıyor ve yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Günün Öne Çıkan Kripto Paraları Hangileri Oldu? 20 Ocak 2024 4

Kaybedenler Listesi

En çok düşen coin’ler listesinde SATS (SATS) birinci sırada yer alıyor. SATS, son 24 saat içinde %7.03 düşerek zirveye yerleşti. Ardından SEI geldi. SEI ise son 24 saatte değer kaybını %5.69 olarak kaydetti. Piyasa değerine göre ilk 100 kripto para birimi arasında yer alan BEAM ise %5.44 düşüş yaşadı. Diğer taraftan Lido DAO (LDO) %4.94 ve RNDR de %3.95’e yakın düşüşle kaybedenler listesine dahil oldu.

Image 19Günün Öne Çıkan Kripto Paraları Hangileri Oldu? 20 Ocak 2024 5

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Günün Öne Çıkan Kripto Paraları Hangileri Oldu? 20 Ocak 2024
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!