Binance’in Yeni Launchpool Altcoin’i 2 Milyon Tokenlık İddialara Yanıt Verdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance’in 44. Launchpool projesi Manta Network, hakkındaki kara para aklama iddialarına yanıt verdi.

Kısa süre önce Binance’in 44. Launchpool projesi olarak büyük ses getiren Manta Network, hakkındaki kara para aklama iddialarıyla beklenmedik bir olay örgüsünün içine itilmişti.

Güney Kore’deki bir topluluk, Manta Network’ün listelendiği gün Bithumb üzerinden kara para akladığını iddia ederek 2 milyon MANTA token’ın Ethereum’a (ETH) dönüştürüldüğünü öne sürmüştü.

Konu hakkında kısa süre içerisinde açıklamada bulunan Manta Network ekibi, söz konusu 2 milyon MANTA’lık transferin Kore ekosistemini genişletmek için ayrılmış 50 milyon Ekosistem Fonu’nun bir parçası olduğunu ve likiditeyi desteklemek için Bithumb’a aktarıldığını ifade etti:

18 Ocak 2024’te Manta Network, Kore ekosistemini genişletmek için kilidi açılmış 50 milyon Ekosistem Fonu token tahsisinden toplam 3 milyon MANTA token ayırdı. Likiditeyi güvence altına almak için 2 milyon MANTA Bithumb’a gönderildi. Fonların, Kore’deki Manta topluluğunun yatırımları ve büyümesi için özellikle de yerel geliştiricileri ve toplulukları destekleyerek Manta’nın bölgedeki varlığını artırmak için kullanılması amaçlanıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’in Yeni Launchpool Altcoin’i 2 Milyon Tokenlık İddialara Yanıt Verdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!