Donald Trump’ın NFT’leri İlk Kez Bitcoin’e Taşındı: Bu Kısıtlama ile Geliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin eski başkanı Donald Trump’ın koleksiyonundan NFT alan kişiler, Bitcoin blockchain’inden de ordinal şeklinde eşsiz bir kart alabilecekler.

Donald Trump için oluşturulan yeni koleksiyon X üzerinden, “Resmen Bitcoin Blockchain’inde oluşturulmuş İlk Trump Oyun Kartları!” açıklamasıyla tanıtıldı.

Sosyal medyada paylaşılan bilgilere göre Bitcoin blockchain’inde üretilecek bu NFT benzeri dijital varlıklardan en fazla 200 tane olacak.

Ordinalleri satın almak isteyen kişilerin önce aralık ayında Polygon blockchain’inde üretilen ve tanesi 99 dolar olan NFT’lerden alması gerekiyor.

Ancak Bitcoin blockchain’indeki Trump kartlarını alan kişiler, bunları sonradan satmak istemeleri halinde Aralık 2024’e kadar beklemek zorunda olacak.

Yapılan açıklamaya göre bu kısıtlama, kartların birer “yatırım aracı” olarak kullanılmasını engellemek için getirildi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Donald Trump’ın NFT’leri İlk Kez Bitcoin’e Taşındı: Bu Kısıtlama ile Geliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!