Coinbase’ye Göre Ethereum Bunlar Sayesinde İyi Bir Yıl Geçirebilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Coinbase analistlerine göre Ethereum (ETH), ETF beklentileri ve ağ güncellemeleri ile birlikte iyi bir yıl geçirebilir.

Coinbase tarafından paylaşılan raporda, “ETH, büyük bir yükseliş yılı için hazır olabilir.” yorumu yapıldı.

Analistler, “Geçen haftaki Bitcoin ETF haberleri, Ethereum’a iyi geldi ki fiyat, Mayıs 2022’den sonraki en yüksek seviye olan 2.700 doların üstüne çıktı. ETH’nin yakın geleceğine dair iyimser olmak için bazı sebepler de var. Örneğin BlackRock ve VanEck dahil olmak üzere BTC ETF’si kurmuş firmalardan birkaçı, aynı zamanda Ether tabanlı spot ETF’ler de planlıyor.” dedi.

Geçen hafta işlem görmeye başlayan spot Bitcoin ETF’leri, bir haftada toplamda 10 milyar dolardan fazla işlem hacmi gördü. BlackRock’ın iShares Bitcoin Trust’ının değeri şimdiden 1 milyar dolar barajını aştı.

Coinbase analistleri, Ethereum geliştiricilerinin hazırladığı Dencun güncellemesinin de fiyatı olumlu yönde etkileyebileceğini düşünüyor. Protodanksharding özelliğini beraberinde getirecek olan güncellemenin Ethereum’daki veri maliyetlerini düşürmesi bekleniyor.

Geliştiriciler, Dencun güncellemesini bu haftanın başında Goerli test ağında uygulamaya koymuşlardı.

Coinbase raporunda, “Ethereum’un Dencun güncellemesi, çarşamba günü ilk testlerine girdi ve önümüzdeki aylarda EIP-4844’ün uygulanması bekleniyor ki bazı ETH takipçileri, bunun ağdaki işlem ücretlerini %90 veya daha fazla oranda düşürebileceğini tahmin ediyor.” dendi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase’ye Göre Ethereum Bunlar Sayesinde İyi Bir Yıl Geçirebilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!