Ark Invest CEO’su Cathie Wood’un Bitcoin Paylaşımı Elon Musk’ın Dikkatini Çekti!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ark Invest CEO’su Cathie Wood’un Bitcoin (BTC) hakkındaki sosyal medya gönderisi, milyarder Elon Musk dahil birçok kişinin dikkatini çekti.

Cathie Wood 19 Ocak tarihinde yaptığı sosyal medya paylaşımında, Bitcoin’i çalıştıran ağın büyüklüğüne ve bu sayede blokzincirinin ulaştığı üstün güvenlik seviyesine değindi.

CEO, Bitcoin’in arkasındaki merkeziyetsiz yapının Amazon, Google ve Microsoft’un son 15-20 yılda oluşturduğu merkezi bulut yapısının toplam boyutundan daha büyük bir ağa eriştiğini vurguladı.

Bu paylaşım karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Tesla CEO’su milyarder Elon Musk, yorum olarak “Wow” yazmakla yetindi.

Cathie Wood’un gönderisinin detaylarındaki şu ifadeler dikkat çekti:

Bitcoin, dünyanın en büyük bilgisayar ağı tarafından desteklenmektedir; bu ağ, Amazon, Google ve Microsoft’un son 15-20 yılda oluşturduğu bulutların toplam boyutundan daha büyük bir ağdır.

Ark Invest CEO’su Cathie Wood’un Bitcoin Paylaşımı Elon Musk’ın Dikkatini Çekti! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ark Invest CEO’su Cathie Wood’un Bitcoin Paylaşımı Elon Musk’ın Dikkatini Çekti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!