BlackRock İçin Büyük XRP İddiası: ETF İçin Sıradaki İsim O mu?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Varlık yönetim devi BlackRock, iddialara göre Ripple tarafından geliştirilen XRP için bir spot borsa yatırım fonu kurmayı planlamıyor.

FOX Business muhabiri Charles Gasparino’nun konu hakkında bilgi sahibi kaynaklara dayanarak aktardığı bilgilere göre BlackRock, en büyük altcoinlerden XRP için bir spot ETF kurmayı planlamıyor.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), XRP’nin menkul kıymet olduğunu belirterek kayıt dışı satış yaptığı gerekçesiyle Ripple aleyhinde Aralık 2020’de dava açmıştı.

Ripple, Temmuz 2023’te ABD’deki bir hakimin XRP’nin yatırım sözleşmesi olmadığı yönündeki kararıyla kısmi bir galibiyet aldı. SEC ile Ripple arasındaki büyük duruşmanın nisan ayında görülmesi bekleniyor.

XRP’ye yatırım yapacak bir ETF’nin kurulup kurulmayacağı konusunda henüz BlackRock yönetiminden bir açıklama gelmedi.

BlackRock, geçen hafta Bitcoin için kurduğu iShares Bitcoin Trust ETF’sine yaklaşık 10 bin BTC daha ekleyerek elindeki BTC’lerin sayısını 25 binin üstüne çıkardı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BlackRock İçin Büyük XRP İddiası: ETF İçin Sıradaki İsim O mu?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!