Binance’in Listelediği Altcoin Tahta Açılışını 66x Yükseliş ile Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in 44. Launchpool projesi için seçtiği altcoin listelendi. 

Binance’in yeni launchpool projesi ZK uygulamaları için modüler bir blockchain olan Manta (MANTA), TSİ saat 13.00 itibarıyla listelendi. Binance’in MANTA/TRY, MANTA/BTC, MANTA/USDT, MANTA/BNB ve MANTA/FDUSD olmak üzere 5 farklı işlem çiftiyle alım-satımı başlattığı proje dakikalar içerisinde büyük ilgi gördü.

Binance’den alınan verilere göre 0,05 dolar seviyelerinden piyasaya sürüldüğü görülen altcoin tahta açılışını %6.566 yükselişle 3,33 dolar seviyelerinden yaptı. Daha sonra bir miktar geri çekilen MANTA, yazım esnasında 2,33 dolardan işlem görüyor. MANTA, USDT paritesinde kısa sürede 80 milyon dolara yakın hacme ulaştı.

Ancak MANTA’nın bir ön satışı olmadığı için piyasaya sürüldüğü net fiyat henüz bilinmiyor. MANTA kazanmak isteyen kullanıcıların BNB veya FDUSD stake etmesi gerekiyordu.

Binance, Launchpool kapsamında toplam arzı 1 milyar olan MANTA’nın 30 milyonluk kısmını ödül olarak dağıttı.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak ve yeni Launchpool projesinden ödül kazanmak için buradan üye olabilirsiniz.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Binance’in Listelediği Altcoin Tahta Açılışını 66x Yükseliş ile Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!