Meme Coin Balinası Binance’in Listeleme Duyurusu ile Paranın Altında Kaldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kendini Binance inseder’ı olarak tanımlayan ve geçen hafta meme coin alımı yapan balina Binance listeleme haberiyle birlikte milyonlarca dolar kara geçti.

Bir kripto para balinası bundan yaklaşık 1 hafta önce Solana (SOL) tabanlı 17,22 milyon dogwifhat (WIF) satın almak için 8,65 milyon dolar değerinde 86.738 SOL harcamıştı. Yaptığı bu alımla birlikte balinanın cüzdanı toplam 37 milyon WIF’e ulaşmıştı.

Kendisini Binance insederı olarak tanımlayan “binance-insider.sol” isimli bir balina cüzdanı o günlerde yaptığı alımla WIF fiyatının yükselişi tetiklerken olası bir Binance listelemesi hakkındaki spekülasyonları harlamıştı.

Kripto para borsası Binance 18 Ocak günü yaptığı duyuruda, WIF’i vadeli işlemler tarafında listeleyeceğini duyurdu. Bu duyurunun ardından balinanın karı milyonlarca dolara ulaştı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre son alımıyla birlikte elinde toplamda 37 milyon WIF olan balinanın net karı fiyatta yaşanan yükselişle birlikte 8 milyon doları aştı.

WIF fiyatı Binance haberiyle birlikte gün içerisinde 0,322 dolar seviyelerinden %43 artışla 0,462 dolara tırmandı. WIF, haberin kaleme alındığı sıralarda 0,446 dolardan alıcı buluyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Meme Coin Balinası Binance’in Listeleme Duyurusu ile Paranın Altında Kaldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!