Tecrübeli Analist Bitcoin’de Bu Seviyelere Sert Düşüş Bekliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto para analisti Tone Vays, Bitcoin’de (BTC) ciddi bir düzeltme beklediğini açıkladı.

Tone Vays kısa süre önce paylaştığı bir YouTube videosunda, Bitcoin’in güncel durumuna değindi. Fiyatta büyük bir düzeltme beklediğini belirten analist, bunun gerçekleşmemesi için 44 bin doların üzerinde bir günlük kapanış beklediğini vurguladı.

Halihazırda nakite geçtiğini ve sağlıklı bir formasyon görene kadar kenarda bekleyeceğini ifade eden Tone Vays,en kötü senaryoda destek seviyesi olarak 30 bin doları işaret etti.

Öte yandan 36 bin ve 39 bin dolar seviyelerinin alım için daha makul ve gerçekçi fiyatlar olacağını belirtirken 30 bin doların gelmesi için bir felaketin yaşanması gerektiğini bunun kolay kolay gerçekleşmeyeceğini söyledi:

Tüm işaretler çok ama çok daha büyük bir düzeltmenin yaşanacağını gösteriyor. Umarım bu gerçekleşmez. Umarım buradan yukarı çıkarız. Düzeltme yaşadığımızı görmek istemiyorum. Zaten büyük bir ayı piyasasını yeni geride bıraktık. Ancak, Bitcoin bu hareketli ortalamaların üzerine çıkana kadar nakit para ile kenarda beklemeye devam edeceğim.  44.000 doları görmeye ihtiyacım var. Günlük kapanışın 44.000 dolar ve üzerinde olması benim için pozitif bir sinyal anlamına gelecektir.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,8 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 42.545 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tecrübeli Analist Bitcoin’de Bu Seviyelere Sert Düşüş Bekliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!