Grayscale Coinbase’e 380 Milyon Dolarlık Bitcoin Taşıdı: Fiyat Düşüyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük dijital varlık yöneticilerinden Grayscale, ABD merkezli kripto para borsası Coinbase’e 385 milyon dolar değerinde Bitcoin (BTC) transfer etti.

Grayscale’den beklenmedik bir Bitcoin transferi geldi. On-chain verilerine göre şirket, 16 Ocak Salı günü TSİ 17.30 sularında ABD’li kripto para borsası Coinbase’e 385 milyon dolar değerinde 9.000 BTC gönderdi. Grayscale transfer hakkında resmi bir açıklamada bulunmadı.

Piyasa analistleri yapılan bu işlemleri satış öncesi hazırlık olarak yorumladı. Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) fonunu spot ETF’e çeviren şirket lansmanın ilk günlerde ciddi satışlara ev sahipliği yapmıştı.

Yüklü miktardaki bu transfer işleminin ardından Bitcoin fiyatında düşüş görüldü. CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle kısa sürede %2 değer kaybeden Bitcoin, 42.920 dolar seviyesinden 42.000 dolara kadar geriledi.

Şirket son olarak 12 Ocak günü harekete geçerek Coinbase’in kurumsal yatırımcılar için ayrılmış bölümü Coinbase Prime’a 183 milyon dolar değerinde 4 bin BTC göndermişti. Bu transferin ardından Bitcoin fiyatında kayda değer oranda düşüş görülmüştü.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Grayscale Coinbase’e 380 Milyon Dolarlık Bitcoin Taşıdı: Fiyat Düşüyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!