Binance Yeni Kripto Para Borsasında Ticareti Başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Tayland merkezli enerji şirketi Gulf Energy’in ortaklığı sayesinde “Binance TH” isimli kripto para borsasını başlattı.

Geçtiğimiz süreçte Binance, Binance Capital Management ve Gulf Energy Development bir araya gelerek “Gulf Binance” isimli, Tayland merkezli bir şirket kurmuştu. Bu şirket Mayıs 2023 tarihinde ülkede kripto para hizmeti verebilmek için Tayland Maliye Bakanlığı tarafından lisanslanmıştı.

İlk aşamada sadece özel davetiye yoluyla kullanıcı kabul eden ve kamuoyuna açılmayan şirket, Binance tarafından yapılan son açıklamaya göre genel erişime açıldı.

Taylandlı uygun kullanıcılar için kripto para borsası ve aracılık platformu hizmeti verecek bu girişim “Binance TH” olarak adlandırıldı. Taylandlı kullanıcılar, yerel para birimi “Tayland Bahtı” ile Binance TH hesapları üzerinden kripto para alım satımı yapabilecekler.

Konu hakkında açıklamada bulunan Binance CEO’su Richard Teng, Binance TH’nin Tayland halkının güvenilir ve şeffaf bir kripto para hizmetine erişmesinde önemli bir rol oynayacağını belirtti:

Tayland’daki ortak girişimimiz tarafından Binance TH’nin Tayland’daki genel halka tam olarak açılmasıyla birlikte, güvenlik, şeffaflık ve hizmet kalitesine olan sarsılmaz bağlılığımızı sürdüreceğiz. Blockchain teknolojisi ve dijital varlıklar finansal katılımı sağlama gücünü taşıyor. Elimizdeki bu teknolojiyle, Tayland ekonomisini dijitalleştiren, büyümeyi kolaylaştıran ve yeni fırsatları teşvik eden topluluğun bir parçası olmayı hedefliyoruz. Bu, Tayland’ın küresel dijital finans ortamında kilit bir oyuncu olarak yaklaşan rolü için zemin hazırlayan stratejik bir adımdır.

Binance ve Taylandlı milyarder Sarath Ratanavadi’nin Gulf Energy’si 2022 yılının Nisan ayında ortak bir girişim başlatmak için ilk anlaşmaları sağlamıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Yeni Kripto Para Borsasında Ticareti Başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!