Michael Saylor Bitcoinlerinizi İkiye Katlamanın Yolu Yok Dedi, Uyardı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MicroStrategy Yönetim Kurulu Başkanı Michael Saylor, Bitcoin (BTC) yatırımcılarını dolandırıcılık faaliyetleri karşısında uyardı.

Michael Saylor 14 Ocak tarihli sosyal medya paylaşımında, Bitcoin yatırımcılarını artan dolandırıcılık faaliyetleri karşısında dikkatli olmaya davet etti.

YouTube dahil çeşitli mecralarda yer alan ve “bize Bitcoin gönderin size iki katını atacağız” şeklinde ibarelerin yer aldığı videoların giderek arttığını belirten Saylor, dolandırıcıların yatırımcıları kandırmak için kendi fotoğraf ve videolarını kullandığını işaret etti.

Ekibinin her gün bu tarz dolandırıcılık videolarıyla mücadele ettiğini belirten deneyimli isim yine de kötü niyetli insanların bu videoları istikrarlı bir şekilde piyasaya sürdüğünü hatırlattı.

Saylor, kimsenin bu kadar kolay ve risksiz bir şekilde Bitcoinlerini ikiye katlayamayacağını ifade ederken yapay zeka tarafından üretilen bu videolara dikkat edilmesi gerektiğini belirtti:

Uyarı: Bitcoin varlıklarınızı ikiye katlamanın risksiz bir yolu yoktur ve MicroStrategy barkod okutanlara iki katı Bitcoin vermez. Ekibim her gün yapay zeka tarafından oluşturulan yaklaşık 80 sahte YouTube videosunu kaldırıyor ancak dolandırıcılar daha fazlasını yayınlamaya devam ediyor. Güvenmeyin, doğrulayın.

Michael Saylor Bitcoinlerinizi İkiye Katlamanın Yolu Yok Dedi, Uyardı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Michael Saylor Bitcoinlerinizi İkiye Katlamanın Yolu Yok Dedi, Uyardı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!