Yüz Milyarlarca Dolarlık Şirketler, Spot Bitcoin ETF İşlemlerini Durdurmak Zorunda Kaldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güney Kore’nin önde gelen birkaç menkul kıymet şirketi, yurt dışındaki spot Bitcoin ETF’leri için verdikleri hizmetleri askıya aldı.

Ülkenin düzenleyici kurumu Finansal Hizmetler Komisyonu (FSC), “Yerli menkul kıymet firmalarının yurt dışında listelenmiş spot Bitcoin ETF’leri için broker hizmeti vermesi, hükümetin sanal varlık ve sermaye piyasaları kanunları ile ilgili güncel duruşunu ihlal edebilir.” uyarısında bulundu.

Yerel haber kaynaklarına göre Samsung Group’a bağlı olan ve yaklaşık 220 milyar dolarlık varlığı yöneten Samsung Securities, hizmetlerini durduran isimler arasında yer aldı.

Yaklaşık 215 milyar dolarlık varlığı yöneten Mirae de benzer bir karar alarak hizmetlerini askıya aldı.

Mirae tarafından yapılan açıklamaya göre şirket, FSC’nin uyarısı yüzünden platformunda yurt dışı merkezli spot Bitcoin ETF’leriyle yapılacak yeni işlemleri durdurma kararı aldı.

Şirketler, yabancı spot Bitcoin ETF’leriyle ilgili işlemleri durdursa da FSC’nin uyarısında vadeli Bitcoin ETF’leriyle ilgili bir ifade kullanılmadığı için bu işlemleri sürdürüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yüz Milyarlarca Dolarlık Şirketler, Spot Bitcoin ETF İşlemlerini Durdurmak Zorunda Kaldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!