Vitalik Buterin Ethereum İçin Yüzde 33’lük Artış Önerisi Yayınladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) kurucu ortağı Vitalik Buterin, yaklaşık 3 yıldır değiştirilmeyen işlem ücretlerinin düzenlenmesine yönelik bir fikir ortaya attı.

Vitalik Buterin kısa süre önce Reddit üzerinde katıldığı bir AMA oturumunda, Ethereum işlem ücret limitinin %33 oranında artırılmasını önerdi.

Söz konusu limitin yaklaşık 3 yıldır sabit kaldığını ve artık bir değişikliğe gidilmesi gerektiğini savunan kurucu ortak, limiti 30 milyon seviyesinden 40 milyona taşımayı teklif etti. Buterin bu güncellemenin her bir Ethereum bloğunda daha fazla işlem yapılmasına olanak tanıyacanı vurguladı.

Oturuma katılan birçok kullanıcı Buterin’in bu teklifini desteklerken piyasanın önde gelen isimleri de konu hakkında yorumda bulundu.

Gnosis’in kurucu ortağı Martin Köppelmann, gaz limitinin artırılmasının düğümler (node) için operasyonel gereksinimleri daha da artıracağını ve muhtemelen daha fazla maliyet gerektireceğini öne sürdü.

Öte yandan Buterin’e destekçi bir tavır sergileyen Coinbase protokol lideri Jesse Pollak, bu adımın hem geliştiriciler hem de kullanıcılar için faydalı olacağını dile getirdi:

Ethereum gaz limitinin 40-45 milyona çıkarılmasını güçlü bir şekilde destekliyorum. Ağ boşluğumuz var ve bu tüm taraflar için faydalı olacaktır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Vitalik Buterin Ethereum İçin Yüzde 33’lük Artış Önerisi Yayınladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!