Justin Sun’a Göre ETF Onayı Bitcoin’in Gücünü Gösterdi: Çin de Yakında Dahil Olacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TRON (TRX) kurucusu Justin Sun, ABD’nin spot Bitcoin ETF onayının ardından sıradaki adımın Asya ve Çin özelindeki benimseme olduğunu vurguladı.

Justin Sun spot Bitcoin (BTC) borsa yatırım fonu (ETF) onayının ardından açıklamada bulundu. ABD cephesinden gelen bu onayın ardından sırada Çin ve Asya’nın pazarının olduğunu vurgulayan Sun, Bitcoin’in günün sonunda 8 milyar insana ulaşacağını öngördü.

ETF onayının kripto paraların durdurulamaz olduğuna işaret ettiğini savunurken, Asya pazarının batıdan gelen bu atak karşısında tepkisiz kalamayacağını ima etti. Bununla birlikte Asya’dan gelecek benimsemenin yakın zamanda gerçekleşebileceğini ifade etti:

Sun konu hakkında yaptığı açıklamanın detaylarında dikkat çeken şu ifadelere yer verdi:

ABD’de Bitcoin ETF’nin onaylanması kripto para birimlerindeki trendin durdurulamaz olduğunu gösteriyor. Yakın gelecekte Asya ve Çin pazarı da bu fırsatı benimseyecek ve Bitcoin sonunda dünyadaki sekiz milyar insana ulaşacak.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Justin Sun’a Göre ETF Onayı Bitcoin’in Gücünü Gösterdi: Çin de Yakında Dahil Olacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!