Lider Piyasa Yapıcıya Göre Bitcoin ETF Fiyatı Göz Kamaştırıcı Seviyede Olabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasa yapıcı GTS’de ETF ticareti başkanı Reggie Browne, spot Bitcoinlerin, Bitcoin’in net varlık değerine kıyasla daha primli işlem göreceğini öngördü.

Reggie Browne Bloomberg’e verdiği bir demeçte, spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanması halinde, bu ETF’lerin güncel spot fiyata kıyasla primli işlem göreceğini belirtti.

ABD’li birçok kurumsal yatırımcının ve brokerların halihazırda Bitcoin yatırımı yapabilecek uygun enstrümana sahip olmadığını işaret eden Browne, ETF onayıyla birlikte bu fırsatı yakalayacak yatırımcı ilgisinin ETF fiyatını primli şekilde öne çıkaracağını savundu.

Browne spot Bitcoin ETF’lerin Bitcoin’in gerçek fiyatına kıyasla %8’lik bir prim oranına sahip olabileceğini vurguladı.

Mesele fiyat arasındaki açıklık değil, bence direkt olarak NAV (Net Varlık Değeri) üzerindeki prim olacak, Bu %8 gibi çılgın bir rakam olabilir. Bence gerçek değerin üzerinde bir prim olacak çünkü ABD’li kurumsal yatırımcılar halihazırda dolar ile Bitcoin alım satımı yapamıyor. En azından bazıları yapabiliyor ama çoğu yapamıyor. ETF onayı kayda değer bir fiyat farkına yol açabilir.

Browne ayrıca onaylanması halinde yatırımcıların işlem yaptıkları ilk 30 gün içinde spot Bitcoin ETF’lerine en az 2 milyar dolar enjekte etmesini beklediğini söyledi. Tüm yıl için ise fonlarda 10 milyar ila 20 milyar dolar arasında bir yatırım öngördü.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Lider Piyasa Yapıcıya Göre Bitcoin ETF Fiyatı Göz Kamaştırıcı Seviyede Olabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!