VanEck ve Tether’in Danışmanı Açıkladı: Bitcoin ETF’leri İçin Vitrin Fiyat Bu Olabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yatırım şirketi VanEck ve Tether (USDT) için strateji danışmanı olarak görev yapan Gabor Gurbacs, spot Bitcoin ETF ürünleri için fiyat tahmininde bulundu.

Gözler ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurularına ilişkin kararına çevrilmişken deneyimli bir isimden fiyat tahmini geldi.

Konu hakkında açıklamada bulunan stratejik danışman Gabor Gurbacs, başvuru sahiplerinin Bitcoin yatırımını daha erişilebilir kılmak için orijinal Bitcoin fiyatından üç sıfır atarak hisse başına 44 dolarlık varsayımsal bir lansman fiyatı öngördü.

Bu noktada simgesel bir fiyat biçen Gurbacs, yatırımcıların küsüratlı Bitcoin’e sahip olmak yerine tam 1 Bitcoin’e sahip olmayı psikolojik olarak arzulayacaklarını ve şirketlerin varsayımsal bir değer biçerek 44 dolarlık fiyat üzerinden işlem yapabileceklerini savundu. Öte yandan bu 44 dolarlık vitrin fiyatı, gerçekteki fiyatı etkilemeyecek ve günün sonunda yatırımcılar güncel Bitcoin fiyatı üzerinden işlem yapmış olacak.

Gabor Gurbacs, bu açıklamasına paralel olarak spot Bitcoin ETF onayının başta Bitcoin olmak üzere kripto para piyasasına 2,5 trilyon dolarlık likidite akışı sağlayabileceğini belirtti.

SEC’nin spot Bitcoin ETF başvurularını bu hafta içerisinde %90 ihtimalle onaylaması bekleniyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
VanEck ve Tether’in Danışmanı Açıkladı: Bitcoin ETF’leri İçin Vitrin Fiyat Bu Olabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!