Grayscale Kripto Para Fonlarında 2 Altcoin’in Üstünü Çizerken Yerine Yenilerini Ekledi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük dijital varlık yöneticilerinden Grayscale, kripto para fonunda dikkat çeken bir altcoin değişikliğine imza attı.

Fox Business muhabiri Eleanor Terrett, 6 Ocak tarihli gönderisinde, Grayscale’in Digital Large Cap Fonunda önemli bir değişikliğe gittiğini belirtti.

Terrett tarafından Grayscale bilanço raporuna dayandırılarak aktarılan verilere göre şirket, üç aylık yeniden dengeleme sonrasında portföyüne Ripple (XRP) ekledi ve karşılığında Polygon’u (MATIC) çıkardı.

Eleanor Terrett konu hakkındaki paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Üç ayda bir yapılan yeniden dengelemenin ardından Grayscale, yatırımcılara kripto para piyasasının büyük sermaye kapsamına girme olanağı sağlamayı amaçlayan Digital Large Cap Fonu’na XRP’yi ekledi.

Öte yandan Grayscale’in merkeziyetsiz finans (DeFi) fonunda da değişiklikler yaşandı. Şirket DeFi fonundan Curve’yi (CRV) çıkardı ve yerine Aave (AAVE) ekledi. Yeni DeFi sepetinde Uniswap, Lido DAO (LDO), MakerDAO (MKR), AAVE ve Synthetix (SNX) yer aldı.

Grayscale’e ait söz konusu fonda 4 Ocak 2024 itibariyle %69,15 Bitcoin (BTC), %21,90 Ethereum (ETH), %3,65 Solana (SOL), %2,54 XRP, %1,62 Cardano (ADA) ve %1,14 Avalanche (AVAX) yer alıyor.

Fakat şirkete ait bir diğer fon olan GSCPxE’de halen daha MATIC bulunuyor. Bu söz konusu fon, %44,54 SO, %19,77 ADA, AVAX %13,89, %9,75 DOT, %8,25 MATIC ve %3,80 ATOM’dan oluşmaktadır.

Kripto para piyasasının ekim ayından bu yana yaşadığı kayda değer yükselişler sırasında çok başarılı bir performans sergileyemeyen Ripple’ın Grayscale’in bu fonuna dahil edilmesi yatırımcılar tarafından olumlu karşılandı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Grayscale Kripto Para Fonlarında 2 Altcoin’in Üstünü Çizerken Yerine Yenilerini Ekledi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!