Bitcoin ETF Kararı Öncesi SEC Başkanının Açıklaması Şüphe Yarattı: Bir Şey Olacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CryptoQuant kurucusu ve CEO’su Ki Young Ju, SEC Başkanı Gary Gensler’in kripto para gönderisi sonrası dikkat çeken bir paylaşım yaptı. 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler geçtiğimiz dakikalarda, olası bir spot Bitcoin ETF onayı için gözler çarşamba gününe çevrilmişken kripto paralar ile ilgili yeni açıklamalarda bulunmuştu.

Gensler yaptığı paylaşımda, kripto paralarda yasalara uyulmadığı ayırca kripto paraların riskli ve dolandırıcılıklar ile dolu olduğunu ifade etti.

Bunun üzerine on-chain analiz platformu CryptoQuant’ın kurucusu ve CEO’su Ki Young Ju, Gary Gensler’in gönderisini alıntılayarak şu ifadelere yer verdi:

Bir şeyler olacak.

Söz konusu paylaşım tüm kripto para piyasasında şüphelere neden oldu. Ancak SEC Başkanı’nın vadeli Bitcoin ETF onayı vermeden önce de kripto paralar ile ilgili açıklama yapmış olması yatırımcıların yüreklerine bir miktar su serpti ve bunun bir onay sinyali olabileceğini akıllara getirdi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin ETF Kararı Öncesi SEC Başkanının Açıklaması Şüphe Yarattı: Bir Şey Olacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!