VanEck Danışmanı Gabor Gurbacs, Bitcoin ETF Başvurusuna Destek Veriyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

VanEck danışmanı Gabor Gurbacs, şirketinin spot Bitcoin ETF başvurusuna destek vermek amacıyla bir dizi paylaşım yaparak yatırımcılara faydalarını anlattı. Gurbacs, spot ETF’lerin avantajlarına dikkat çekerek, birim ön yargısı olan yatırımcıların Bitcoin fonlarıyla bu endişelerini aşabileceklerini belirtti.

Gurbacs’ın tweet attığı hesabında belirttiği gibi, birçok yatırımcı Bitcoin’in sadece bir kısmına sahip olabileceklerini unutuyor ve tam sayılı varlıkları tercih eden bir grup yatırımcı da hala varlığını sürdürüyor.

VanEck danışmanı, tam hisseye sahip olmanın yatırımcılar için daha çekici olduğunu vurguladı. Gurbacs’a göre, spot Bitcoin ETF payları tam paylar halinde satılacak ve bu da birim ön yargısına bir çözüm getirecek.

“Çok sayıda insanın bir Bitcoin’in bir kısmına sahip olabileceğini bilmiyor. Yatırımcıların bir kısmının küsüratlı rakamlara sahip olmak istememesi şaşırtıcı.” 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), VanEck’in başvurusuna vereceği yanıt büyük bir heyecanla bekleniyor. Kripto sektöründe beklentiler yüksek olsa da, Bitwise’ın ankete katılan 437 finansal danışmanın yalnızca %39’u yeşil ışık bekliyor.

Bitcoin is trading at ~$44,000 today.

ETFs usually launch with a double-digit NAV, often $25. So, say hypothetically that Bitcoin ETFs would launch at $44 per share, removing 3 zeros.

That removes a lot of unit bias. Suddenly Bitcoin exposure looks more affordable.

Simplistic…

— Gabor Gurbacs (@gaborgurbacs) January 6, 2024

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
VanEck Danışmanı Gabor Gurbacs, Bitcoin ETF Başvurusuna Destek Veriyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!