2023’te 940 Milyon Dolarlık 117 “Ölü” Kripto Para Projesi Olduğu Açıklandı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hazırlanan güncel bir rapor 2023 yılında 117 farklı projenin kripto para mezarlığına yolu edildiğini gözler önüne serdi.

On-chain analiz platformu RootData tarafından 3 Ocak tarihinde “2023 Ölü Kripto Projeleri” listesi yayınlandı. Listede 2023 yılı içerisinde 117 projenin tümüyle çöp olduğu belirtildi.

Prime Trust, Gomu, GRO Protokolü, Stelo, Yield Protokol, Multichain, Clockwork, Wyre ve önde gelen girişimler tarafından desteklenen diğer projeler de dahil olmak üzere adeta bir çöpe dönüşen bu projelerin iyi günlerinde toplam 940 milyon dolarlık kümülatif hacmi bulunuyordu.

Yok olup giden projeler arasında merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü Gro Protocol (GRO), xToken (XTK), Grim Finance (REAPER), Fuji Finance (FUJI) gibi isimler yer aldı.

Listenin en dikkat çeken isimlerinin başında meme projesi SafeMoon (SAFEMOON), Yetie Finance (YETI) yer aldı. Bununla birlikte NFT, kripto para cüzdanı ve DAO çözümü sunan birçok proje de ölüler listesine dahil edildi.

Geçtiğimiz yıl ölü projeler arasında ağırlıkla Terra (LUNA) ve FTX çöküşü ile bağlantılı projeler yer almıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
2023’te 940 Milyon Dolarlık 117 “Ölü” Kripto Para Projesi Olduğu Açıklandı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!