Tether Bitcoin ETF Volatilitesi İçin Hazırlığını Sürdürüyor: 2 Milyar USDT Bastı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük stablecoin ihraççısı Tether, kripto para piyasasında yaşananlara aldırış etmeden USDT basmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz ekim ayından bu yana dur durak bilmeksizin USDT basan Tether, bu basımlara bir yenisini daha ekledi. On-chain verilerine göre verilere göre 5 Ocak günü harekete geçen şirket, Ethereum (ETH) ağı üzerinde 2 milyar USDT bastı. Basım işlemleri 1’er milyar dolardan 7 saat arayla gerçekleştirildi.

Bu basımla birlikte Tether sadece son 10 gün içerisinde 3 milyar USDT basmış oldu. Tether bu basımları, piyasadaki artan likiditeye cevap verebilmek için yapıyor.

Kısa süre önce kurumsal bir balina, Tether hazinesinden 182 milyon USDT alarak bu miktarın hepsini borsalara aktarmıştı.

CoinGecko verilerine göre Tether’in piyasa değeri 92,7 milyar dolara ulaştı. En büyük stablecoin projesi 24 saat içerisinde 52 milyar dolarlık işlem hacmine ev sahipliği yaptı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tether Bitcoin ETF Volatilitesi İçin Hazırlığını Sürdürüyor: 2 Milyar USDT Bastı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!